Image

Efter Arwidsro – Rudbert öppnar för fler uppdrag

Karriär Per-Arne Rudbert kliver in som styrelseledamot i Arwidsro Fastigheter vid årsskiftet. För Fastighetssverige berättar den förre Humlegården-vd:n om vad som lockar med fastighetsutvecklaren – och öppnar upp för fler uppdrag.


Per-Arne Rudbert in i Arwidsros styrelse

Bolag Per-Arne Rudbert tillträder som styrelseledamot i Arwidsro Fastigheter den 1 januari 2018. Utökningen i styrelsen förstärker byggandet av framtidens Arwidsro, med fokus på utveckling av verksamheten och därmed bland annat relationer och grön teknologi.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering
Per-Arne Rudbert.

Pionjären om digitaliserad fastighetsförvaltning

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Per-Arne Rudbert är en av pionjärerna när det kommer till digitaliserad fastighetsförvaltning. Den 3 maj ger han sin syn på hur ett fastighetsförvaltande bolag bör tänka genom digitaliseringsprocessen.


Inte färdig med branschen – det vill Rudbert göra nu

Sverige Per-Arne Rudbert lämnade Humlegården efter 17 år som vd. För Fastighetssverige berättar han om sin syn på branschens utveckling genom åren, det han minns bäst, vad han kommer sakna och vad han ska göra nu.
”En större frihet”.


Hon blir ny vd för Humlegården

Karriär Per-Arne Rudbert lämnar Humlegården efter 17 år. Hans efterträdare på vd-posten är nu utsedd.


Daniel Markström lämnar Humlegården

Karriär Markström lämnar Humlegården för en roll som affärsutvecklare på Jernhusen.


Humlegårdens vd avgår

Karriär Per-Arne Rudbert avgår som vd för Humlegården Fastigheter den 31 augusti efter 17 år på posten.


Swedbanks huvudkontor vinner internationellt pris

Event Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg – som ägs av Humlegården – har vunnit ULI Global Awards. Priset har delats ut sedan 1979 och det här är första gången ett svenskt projekt vinner.


Åsbjer i pension - Humlegården utser ny chef

Karriär Maria Lidström, som idag arbetar som projektchef på Humlegården Fastigheter, har utsetts till ny chef för avdelningen Investering och Utveckling. Hon tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet och kommer att ingå i företagsledningen. Hon efterträder Thorsten Åsbjer som går i pension.


Humlegården tillsätter arkitekturchef

Bolag Humlegårdens Daniel Markström utses till arkitekturchef på bolaget.


Humlegården kör elbuss i Hagalund

Energi/miljö Från och med i dag kommer Humlegården Fastigheter att erbjuda sina kunder i Hagalund en kostnadsfri utökning av kollektivtrafiken, då man introducerar en klimatsmart elbuss.


Humlegården: Tydliggör inriktningen

Bolag Humlegården har haft förvaltningsuppdraget för två av DNB:s fastigheter, men valt att avsluta uppdraget.


Tobin köper av Humlegården

Transaktioner Tobin Properties köper fastigheten Sprängaren 8 i centrala Sundbyberg av Humlegården. Fastigheten är en utvecklingsfastighet med nyskapade byggrätter för bostäder om cirka 11 000 kvadratmeter och en delvis vakant kontorsbyggnad med en uthyrbar area om 11 000 kvadratmeter kontor och övriga kommersiella lokaler.


Humlegården tillsätter hållbarhetschef

Karriär Humlegården Fastigheter tillsätter Rebecka Yrlid som hållbarhetschef.


Humlegården nästan halverar ägandet i Diös

Bolag Humlegården minskar sitt ägande i Diös från drygt tio miljoner aktier till 5,7 miljoner.
Innehavet efter försäljningen motsvarar 7,6 procent av kapitalet och rösterna.


Fyramiljardersaffär i Solna och Sundbyberg

Transaktioner En halv-intern affär värd nästan fyra miljarder kronor genomförs i Solna och Sundbyberg, när sex fastigheter byter ägare.


Ny fastighetschef på Humlegården

Karriär Johan Zachrisson, en av två fastighetschefer på Humlegården Fastigheter, kommer att avsluta sin anställning från och med 1 juni. Hans efterträdare är utsedd.


Humlegården säljer i Ulvsunda

Transaktioner Humlegården säljer tre fastigheter I Ulsvunda, Bromma. Fastigheterna omfattar cirka 27 000 kvadratmeter kommersiella lokaler. Fastighetssverige uppskattar köpeskillingen till cirka 250 miljoner kronor.


Atrium Ljungberg köper i Hagastaden

Transaktioner Atrium Ljungberg köper loss resterande 50 procent av fastigheten Blästern 6 i Hagastaden från Humlegården för 342 miljoner kronor.
Duon köpte fastigheten av Alecta 2008 för 614,8 miljoner kronor.


Humlegården storköper vid Norra Station

Transaktioner Humlegården köper den 22 000 kvadratmeter stora kontorsfastigheten Härden 15 på Hälsingegatan/ Norra Stationsgatan i Norra Stationsområdet.