Image

Humlegården rekryterar ny projektchef

Bolag Humlegården Fastigheter utökar avdelningen för investering och utveckling genom att anställa Niclas Erneving som projektchef.
Publicerad den 18 Augusti 2016

Niclas Erneving har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från en tjänst på Oscar Properties.

Under hösten 2016 påbörjar Humlegården många stora byggprojekt och med en ökande projektvolym såg de behovet av att förstärka sin organisation på avdelningen för investering och utveckling. I oktober 2016 tillträder därför Niclas Erneving rollen som projektchef.

– Vi är i ett spännande skede med många intressanta projekt på gång, och genom rekryteringen av Niclas Erneving tillför vi en spjutspets inom ekonomistyrning till organisationen, säger Maria Lidström, chef för investering och utveckling.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige