Image

Department of Doing i fastighetssatsning

Karriär Affärsutvecklingsbyrån Department of Doing har knutit till sig två medarbetare – varav en är Humlegårdens tidigare fastighetschef Johan Zachrisson – i ett led att utöka satsningen mot fastighetsbranschen.
Publicerad den 4 Februari 2013
Johan Zachrisson. Bild: Gustav Kaiser
Johan Zachrisson.

Johan Zachrisson arbetade för Humlegården i 13 år, de senaste sju åren som fastighetschef med ansvar för kommersiell förvaltning och medlem i ledningsgruppen.
Han kommer nu att ansvara för DOD:s nya New York-kontor.

– Vi har i flera år arbetat med Johan som kund och nu knyter vi värdefull erfarenhet från fastighetsbranschen till oss, samtidigt som vi etablerar en bas i New York från vilken vi kan möta marknaden i internationella satsningar, säger Mathias Björkholm, konsult på Department of Doing.

Annika Benton arbetar sedan drygt 20 år i fastighetsbranschen. Hon har ett förflutet från Temaplan och var dessförinnan operativt verksam bland annat som fastighetschef. Annika är civilingenjör från KTH och samarbetar även med konsultföretaget Evidens.

– Att få möjlighet att kombinera min operativa erfarenhet och kunskap om betydelsen av analys och fakta som beslutsunderlag, med Department of Doings kreativitet och metodik för ett lönsamt genomförande, känns oerhört inspirerande och roligt, säger Annika Benton.

Department of Doing går nu ut med fem erbjudanden, som är specifikt riktade mot fastighetsbranschen:

# Real estate investment management
Handlingskraft genom hela processen – utvärdera, förhandla, förvärva, förvalta, utveckla, hyra ut och så småningom sälja.

# Real estate development
Analys av förutsättningarna för en lokal, en fastighet eller ett helt område.

# Relations management & customer satisfaction.
Hitta rätt i relationerna till kunder, marknad, medarbetare och partners.

# Energy management & environmental awareness
Minska företagets miljöpåverkan.

# Corporate relocation & tenant representation
Hittar nya lokaler och representerar hyresgästen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige