Image

Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsult företag med mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa företag i fastighetsbranschen att uppnå sina ambitioner. Vi sätter stolthet i vår profession och i det förtroende som våra kunder ger oss. Det innebär bland annat att vi är en aktiv medlem i Sveriges Managementkonsultförening (SAMC) och certifierar våra managementkonsulter löpande enligt internationella standarder där etik och professionalism är honnörsorden.
De erfarenheter och lärdomar vi skaffat oss under årens lopp har formulerat vår idé om hur vi på bästa sätt bidrar till våra kunders framgång. Vi sammanfattar idén med orden Utmana, Involvera och Förverkliga. Att arbeta utifrån dessa ser vi som en utfästelse till dig som kund och beskriver dem därför som våra löften.
Vi ser fram emot att höra av er, om er organisation och era utmaningar.

Skrivet om Ekan Management

Magnolia säljer till SBB i Borlänge.

SBB köper av Magnolia i Borlänge

Transaktioner SBB köper ett samhällsfastighetsprojekt i Borlänge av Magnolia Bostad. Bedömt värde vid färdigställande år 2022 uppgår till cirka 335 miljoner kronor.


Ny ledningsgrupp i Rikshem

Bolag Tre nya personer tar plats i ledningsgruppen för Rikshem, som också tillsätter nya enhetschefer.


Aberdeen gör första investering i ny fond

Transaktioner Under 2013 reste Aberdeen Asset Management 151,5 miljoner euro (cirka 1,3 miljarder kronor) till Aberdeen European Secondaries Property Fund (AES) som är inriktad på den europeiska andrahandsmarknaden för fastighetsfonder. Nu har AES gjort sin första investering.


Aberdeen lanserar ny fastighetsfond – storinvesterare klar

Bolag Aberdeen lanserar en ny fastighetsfond med inriktning på den europeiska andrahandsmarknaden. Den största investeraren är klar.


Aberdeen får fond-uppdrag
av amerikansk pensionsstiftelse

Bolag Aberdeen Asset Management har vunnit uppdraget att bygga och förvalta en europeisk fastighetsfond-i-fond med pensionsstiftelsen Employees Retirement System of Texas (\"ERS of Texas\") som första investerare. Fonden ska i ett första skede investera cirka en miljard kronor i Europa, varav en del i Sverige.


Aberdeen lanserar sin
tredje asiatiska fastighetsfond-i-fond

Bolag Aberdeen Asset Management har just lanserat sin tredje fond-i-fond på fastighetssidan, Aberdeen Asia III Property Fund of Funds (Asia III).
Asia III kommer att förvaltas av fem personer i Singapore under ledning av Puay Ju Kang, Head of Property – Asia Pacific. Teamet ingår i Aberdeens globala multi-manager team inom fastigheter under ledning av Jon Lekander i Stockholm.


KontaktUppgifter

Ekan Management

Adress
Lasarettgatan 6 114 54 Göteborg

KONTAKT

Christoffer Mathiasson
+46(0) 31-761 60 23

christoffer.mathiasson@ekan.com

Branschkategorier