Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan

Torsdag 7 september kl 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Ett unikt affärsseminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden, delvis med fokus på jämställdhets- och mångfaldsfrågor.Hon vann Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan På torsdagen utsågs vinnaren i utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna. - Det känns helt omtumlande. Jag behöver nog ett glas bubbel sen, skrattade hon med tårar i ögonen.Se bilderna från Fastighetskvinnan här

Fastighetskvinnan En sjungande Pia Sundhage, Amelia Adamo i högform och en mysig talkshow med fastighetsbranschens kvinnliga börs-vd:ar. Fastighetskvinnan levde upp till sin slogan; Branschens främsta inspirationsseminarium. Se bilderna här.


Amanda Lundeteg, Amelia Adamo, Max Barclay, Hidayet Tercan, Catharina Elmsäter-Svärd, Anna Breman, Stefan Dahlbo, Pia Sundhage, Biljana Pehrsson och Karolin Forsling är några av talarna på årets upplaga av seminariet Fastighetskvinnan.

En vecka kvar till Fastighetskvinnan – anmälan stänger i morgon

Fastighetskvinnan Pia Sundhage, Catharina Elmsäter Svärd, Amelia Adamo, Biljana Pehrsson, Karolin Forsling, Amanda Lundeteg, Stefan Dahlbo, Anna Breman, Max Barclay och Hidayet Tercan – det är några av talarna på Fastighetskvinnan, branschens främsta inspirationsseminarium. Anmäl dig senast i morgon.Catharina Elmsäter-Svärd öppningstalar på seminariet Fastighetskvinnan den 7 september.

Här är AKB:s ersättare!

Fastighetskvinnan Anna Kinberg Batras roll som öppningstalare på seminariet Fastighetskvinnan den 7 september har nu tagits över – av en kvinna som fanns med i diskussionerna när Kinberg Batra utnämndes till Moderatledare och som även nämns den här gången. Men nyligen tackade hon ja till ett toppjobb i byggbranschen.
Missa inte att anmäla dig till Fastighetskvinnan – anmälan stänger på fredag!


Pia Sundhage kommer till Grand Hotel den 7 september för att prata ledarskap och lagbygge.

Pia Sundhage till Fastighetskvinnan!

Fastighetskvinnan En av landets mest framgångsrika och populära idrottspersonligheter genom tiderna kommer till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Rubriken: ”Så bygger du ett vinnande lag”.Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna: Pegah Abedini, Nordier, Olivia Eldh, Forsen och Linda Bernheden, Einar Mattsson Byggnads.

Årets Unga Fastighetskvinna – finalist nr 3!

Fastighetskvinnan Under tre dagar presenterar vi finalisterna i utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2017.
Dagens finalist är ett bra exempel på något som branschen behöver mer av – personer som har kommit utifrån, utan den klassiska bygg- och fastighetsbakgrunden.
- Som ekonom har jag fokus på ekonomistyrning snarare än bara det byggtekniska. Hela branschen är i behov av att breddas kompetensmässigt, säger hon.


Pegah Abedini och Olivia Eldh är två av de tre finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna – finalist nr 2!

Fastighetskvinnan Under tre dagar presenterar vi finalisterna i utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2017.
Dagens finalist tog under studietiden dubbla examina - 32 år gammal projektleder hon nu ett av de större kontorsprojekten i Stockholm.Pegah Abedini är en av tre finalister i Årets Unga Fastighetskvinna. I morgon och på onsdag presenteras de övriga.

Årets Unga Fastighetskvinna – finalist nr 1!

Fastighetskvinnan Under tre dagar presenterar vi finalisterna i utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2017.
Dagens finalist anklagades för att ha plagierat en skoluppsats – en ”invandrartjej” kunde omöjligt ha skrivit så bra svenska.
- Jag drivs av att visa att de fördomsfulla har fel, säger hon.


Ellinor Persson, Pia Carlberg, Jeanette Saveros och Susanne Åhlén - en moderator och tre expertkommentatorer på seminariet Fastighetskvinnan.

De leder seminariet Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Två vd:ar, en ledarskapskonsult och en dubbel På Spåret-vinnare leder årets upplaga av seminariet Fastighetskvinnan den 7 september.Hidayet Tercan, Stefan Dahlbo och Jonas Gustavsson diskuterar integration med utgångspunkt från ett projekt i Botkyrka.

Integration – möjligheter för fastighetsbranschen

Fastighetskvinnan Entreprenören Hidayet Tercan, Anders J Ahlström Fastighets vd Stefan Dahlbo och Fasticon Kompetens Holdings vd Jonas Gustavsson – trion diskuterar integration och kompetensförsörjning, kopplat till ett unikt projekt i Botkyrka, på seminariet Fastighetskvinnan den 7 september.


Makroanalys - i en ny värld

Fastighetskvinnan Vi lever i en ny och svårförståelig värld, med minusräntor, terrorhot, sedelpressande riksbanker och Donald Trump som amerikansk president. Vad har vi att vänta oss framöver? Swedbanks chefekonom Anna Breman reder ut begreppen på seminariet Fastighetskvinnan den 7 september.
Anmäl dig nu – fram till på fredag kan du utnyttja vårt Boka Tidigt-erbjudande.Anneli Jansson, Ulrika Lindmark och Marita Loft.

Vart är fastighetsmarknaden på väg?

Fastighetskvinnan På seminariet Fastighetskvinnan diskuterar en panel med tre kända fastighetsprofiler läget på marknaden som det ser ut den 7 september 2017.


Britt Lindqvist, Emma Hernell och Emilia Sjöblom.

Digitala möjligheter – nu och i framtiden

Fastighetskvinnan Landningsplatser för drönare, inopererade chip och nya betalningslösningar i butikerna – digitaliseringen ger nya möjligheter. Vasakronans Britt Lindqvist, HUI:s Emma Hernell och Patriams Emilia Sjöblom diskuterar kontor, handel och bostäder utifrån ett digitaliseringsperspektiv på seminariet Fastighetskvinnan.Amelia Adamo om ”den stora bomben”

Fastighetskvinnan Dottern till en italiensk städerska blev en av Sveriges mest namnkunniga mediepersonligheter. Hennes ledarskap har beskrivits som ”munter diktatur”. På branschens främsta inspirationsseminarium berättar Amelia Adamo om ledarskap, affärsfilosofi – och företeelsen som hon själv menar är ”den stora bomben…”


Karolin Forsling.

Kliv ner från läktaren: Disrupt yourself!

Fastighetskvinnan En av branschens främsta nytänkare - och provokatörer - föreläser på seminariet Fastighetskvinnan om den nya världen vi lever i: Hur kan branschen inspireras av exempelvis start up-världen och techsektorn och ta nästa, nödvändiga, kliv i utvecklingstrappan?Eva Landén, Biljana Pehrsson, Anette Frumerie och Annica Ånäs.

Börs-vd:arna – tätt inpå!

Fastighetskvinnan Att samtliga kvinnliga börs-vd:ar samlas på samma scen är något av seminariet Fastighetskvinnans signum – så har det varit sedan starten 2014. Den här gången ser punkten dock helt annorlunda ut!
Och förresten – glöm inte att nominera till tävlingen som lyfter fram kvinnorna som kanske blir börs-vd:ar i framtiden. Sista dagen att nominera din favorit till Årets Unga Fastighetskvinna är i morgon, fredag!


Sima Ghaemi vann Årets Unga Fastighetskvinna 2016.

Årets Unga Fastighetskvinna – om en vecka stänger nomineringen

Fastighetskvinnan Förra året vann Skanskas Sima Ghaemi en resa till ett stort fastighetsevent i New York. Vem ska vinna Årets Unga Fastighetskvinna 2017?
Du har nu en vecka på dig att nominera din favorit – eller dig själv – till tävlingen.Kerstin Lindberg Göransson, Amanda Lundeteg och Terje Johansson.

Allbrightavtalet: Hur ser incitamenten ut?

Fastighetskvinnan I våras undertecknade fyra storbolags-vd:ar Allbrightavtalet och åtog sig därmed att arbeta strukturerat med jämställdhetsfrågor inom flera olika områden. På seminariet Fastighetskvinnan kommer Allbrights vd Amanda Lundeteg och två av vd:arna att berätta mer om arbetet. Vilka är drivkrafterna och utmaningarna - och hur ser de ekonomiska incitamenten ut?


Hon öppningstalar på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Ett år och två dagar efter seminariet Fastighetskvinnan hoppas Anna Kinberg Batra bli historisk som Sveriges första kvinnliga statsminister.
Den 7 september öppningstalar hon på Grand Hotel i Stockholm.Förra årets finalister: Anna Wingqvist, vinnaren Sima Ghaemi och Samira Mchaiter.

Årets Unga Fastighetskvinna – tre veckor kvar att nominera

Fastighetskvinnan Du glömmer väl inte att nominera din favorit till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna?
Om tre veckor, den 9 juni, stänger vi nomineringsslussarna.


Årets Unga Fastighetskvinna – här är den nya juryn

Fastighetskvinnan Nu är det dags att nominera era favoriter till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna. Prisutdelningen sker i samband med seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 7 september. Vinnaren utses av en kvalificerad jury – varav två ledamöter är nya för året.
Fastighetskvinnan 2017

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: Torsdag 7 september 2017, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 3995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här senast den 1 september!

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Fastighetskvinnan är dock inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli uppdaterade om de senaste trenderna på fastighetsmarknaden och som tycker att mångfalds-, kompetensförsörjnings- och HR-frågor är viktiga.

Seminariet avslutas med prisutdelningen för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.

Det är nu fjärde gången vi genomför det här eventet. Du kan läsa om 2016 års upplaga här och 2015 här 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

 

Se filmen från 2017 års event här:

 

Partners: