Image

Fastighetskvinnan - 14 Oktober 2020

14 oktober

Ett unikt inspirations- och affärsseminarium där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en mer jämställd fastighetsbransch. Du får en matnyttig uppdatering av marknadsläget på ett affärsseminarium som gör skillnad!


Medverkande – sidan uppdateras löpande

Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson är sedan hösten 2013 vd för Kungsleden. Hon har också varit Head of Real Estate och vice vd på East Capital och vd för Centrumutveckling. Hon är utbildad civilingenjör från KTH, och har varit verksam i fastighetsbranschen i drygt 20 år. Hon är sedan 2017 med i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna.
Johanna Skogestig

Johanna Skogestig

Johanna Skogestig är sedan i november vd för Vasakronan, Sveriges största fastighetsbolag. Hon har arbetar för Vasakronan sedan 2015, tidigare som ansvarig för bolagets analys- och transaktionsverksamhet. Hon arbetade för dåvarande AP Fastigheter (som sedan förvärvade och bytte namn till Vasakronan) 1998-2007 och satt redan då i ledningsgruppen. Mellan 2007 och 2015 var hon CIO på Areim och Sveafastigheter.
Caroline Farberger

Caroline Farberger

Caroline Farberger är sedan 2016 vd för Ica Försäkring. Hon hette tidigare Carl, men genomgick en könskorrigering 2018. Hon är den första högre näringslivschefen i Sverige som har gått ut och offentligt berättat om processen kring sin könskorrigering. Hon utsågs till Årets HBTQ vid QX Gaygalan 2019 och har medverkat i både Sommar och Vinter i P1.
Christina Nyman

Christina Nyman

Christina Nyman är sedan vintern 2018 chefsekonom på Handelsbanken. Hon var tidigare prognoschef på samma bank. Hon kom till Handelsbanken i september 2017 och har tidigare arbetat på Sveriges Riksbank under flera år. Hon har en masterexamen från Stockholms Universitet. 
Ann Bjurström

Ann Bjurström

Ann Bjurström har arbetat för Arcona sedan 2011, år 2016 blev hon bolagets första kvinnliga affärschef och den 1 juli 2018 tillträdde hon rollen som avdelningschef och representant i Arconas ledningsgrupp. Hon är civilingenjör från KTH och har även arbetat för C&M Projekt, Projektgaranti och Energo.
Sandra Mobaraki

Sandra Mobaraki

Sandra Mobaraki driver sedan 2018 den digitala plattformen Byggsandra och har grundat nätverket Byggbranschens kvinnor. Syftet med hennes verksamhet är att tillgängliggöra byggbranschen för alla och inspirera följarna att söka sig till sektorn. Sandra tror på förebilder och vill bidra till en mer jämställd bransch. Hon arbetar även med frågor som rör mångfald och digitalisering och att stärka branschens arbetsgivarvarumärke.Hon är 26 år och har en bakgrund från olika roller inom Byggmax.
Eva Landén

Eva Landén

Eva Landén är sedan 2012 vd för Corem. Hon är utbildad civilekonom och har arbetat inom Corem sedan 2008. Hon har tidigare arbetat som ekonomichef för Bonnier Cityfastigheter samt varit revisor hos PWC.
Kerstin Lindberg Göransson

Kerstin Lindberg Göransson

Kerstin Lindberg Göransson är sedan hösten 2011 vd för Akademiska Hus. Hon var dessförinnan i tolv år flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Flygplats - och var med i skapandet av Swedavia - och har också bland annat varit finans- och ekonomidirektör på Scandic Hotels. Hon är med i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna.

Carola Lavén

Carola Lavén

Carola Lavén tillträdde i maj posten som vd på Besqab. Hon kom då närmast från Castellum där hon var vice vd och investeringsdirektör. Hon har även varit affärsområdeschef på NCC Property Development Nordic och affärsutvecklingschef på Atrium Ljungberg och Ljungberggruppen. Hon är utbildad civilingenjör från KTH.
Siv Malmgren

Siv Malmgren

Siv Malmgren är sedan 2006 vd för John Mattson. Hon har varit anställd inom bolaget sedan 1996. Innan hon tillträdde som vd var hon bland annat utvecklingschef. Hon är i grunden beteendevetare och arbetade under 1980-talet på KTH inom forskningsområdet ”Förvaltning ur brukarperspektiv”. Hon har även arbetat för managementkonsultbolaget Aktiv Bo.
Pia Djupmark

Pia Djupmark

Pia Djupmark är sedan 2013 vd för Grand Hôtel Stockholm. Hon har även varit regionchef för Sverige inom Rezidor och vd för Royal Viking Hotel. Hon har flera internationella uppdrag för internationella organisationer på sin meritlista och hennes karriär täcker i stort sett alla discipliner inom hotell, men med en tyngdpunkt på ekonomi, försäljning, marknadsföring och ledarskap.
Annica Ånäs

Annica Ånäs

Annica Ånäs är sedan februari 2016 vd för Atrium Ljungberg. Hon började på Atrium Ljungberg 2008 och blev CFO 2011. Hon har tidigare varit revisor på Deloitte och vd för kommunikationsbyrån Producenterna. Hon är utbildad till både civilekonom och jurist.
Kristina Alvendal

Kristina Alvendal

Kristina Alvendal har lång erfarenhet från både politiken och fastighetsbranschen. Hon var från 2008 och fram till valet 2010 stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholms stad. Hon var mellan 2011 och 2014 vd för Airport City Stockholm och driver nu det egna konsultbolaget Kristina Alvendal AB. Hon är sedan starten 2014 med i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna och är sedan 2017 dess ordförande.
Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren är sedan våren 2018 vd för Wihlborgs. Hon var tidigare projekt- och utvecklingschef på bolaget. Mellan 2010 och 2015 var hon vd för Fastighets AB ML4 med ansvar för uppförande av Max IV och dessförinnan hade hon olika roller inom Tyréns i tolv år. Hon är utbildad högskoleingenjör (bygg) från Lunds Tekniska Högskola.

Fastighetskvinnan 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 14 oktober, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Boka tidigt-rabatt: Gå 4 betala för 3!

Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.
Erbjudandet gäller t.o.m 7/9 vid anmälan av fyra personer.

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Seminariet avslutas med prisutdelningen för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.

Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners: