Image

Fastighetskvinnan - 8 September 2022

8 september 2022

Ett unikt inspirations- och affärsseminarium där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en mer jämställd fastighetsbransch. Du får en matnyttig uppdatering av marknadsläget på ett affärsseminarium som gör skillnad!


Medverkande – håll utkik efter uppdateringar!

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap – såväl fysiskt som digitalt.
Kristina Alvendal

Kristina Alvendal

Kristina Alvendal har lång erfarenhet från både politiken och fastighetsbranschen. Hon var från 2008 och fram till valet 2010 stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholms stad. Hon var mellan 2011 och 2014 vd för Airport City Stockholm och driver nu det egna konsultbolaget Kristina Alvendal AB. Hon är sedan starten 2014 med i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna och är sedan 2017 dess ordförande.
Caroline Arehult

Caroline Arehult

Caroline Arehult är sedan hösten 2021 vd för Akademiska Hus. Hon var dessförinnan vd för Hemfosa tills bolaget köptes ut från börsen av SBB. Hon hade dessförinnan en lång karriär inom Skanska bakom sig, bland annat åtta år som vd för Skanska Fastigheter Stockholm. Hon är med i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna
Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson är med i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna. Hon har en lång bakgrund i fastighetssektorn, bland annat som vd för Kungsleden mellan 2013 och 2021. Hon var tidigare Head of Real Estate och vice vd på East Capital och vd för Centrumutveckling. Hon är utbildad civilingenjör från KTH.
Rebecka Eidenert

Rebecka Eidenert

Rebecka Eidenert är sedan 2018 vd för Studentbostäder i Sverige AB. Hon var dessförinnan på Rikshem, bland annat som uthyrningschef, förvaltare och fastighetschef. Hon var finalist i utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2019.
Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren är sedan våren 2018 vd för Wihlborgs. Hon var tidigare projekt- och utvecklingschef på bolaget. Mellan 2010 och 2015 var hon vd för Fastighets AB ML4 med ansvar för uppförande av Max IV och dessförinnan hade hon olika roller inom Tyréns i tolv år. Hon är utbildad högskoleingenjör (bygg) från Lunds Tekniska Högskola.
Eva Landén

Eva Landén

Eva Landén är sedan 2012 vd för Corem. Hon är utbildad civilekonom och har arbetat inom Corem sedan 2008. Hon har tidigare arbetat som ekonomichef för Bonnier Cityfastigheter samt varit revisor hos PWC.
Carola Lavén

Carola Lavén

Carola Lavén är sedan 2020 vd för Besqab, som utvecklar bostads- och samhällsfastigheter. Hon var i sex år på 2010-talet vd för NCC Property Development och har även innehaft ledande positioner inom bland andra Castellum och Atrium Ljungberg. Hon sitter även med i styrelsen för Grand Hotel, där seminariet Fastighetskvinnan hålls.
Stina Lindh Hök

Stina Lindh Hök

Stina Lindh Hök är sedan hösten 2020 vd för Nyfosa. Hon har varit med på Hemfosa/Nyfosa-resan sedan 2010 då hon blev transaktionschef. Efter att Nyfosa knoppades av från Hemfosa följde hon med Nyfosa som operativ chef för bolaget.
Hanna Larsson

Hanna Larsson

Hanna Larsson är sedan juni 2017 bostadspolitisk expert på Sveriges Allmännytta. Hon jobbade dessförinnan i många år på Sabo och hon har tidigare även jobbat som projektledare på B2B Marknadsanalys och som handläggare på Swedbank Mortgage.
Frida Palmgren

Frida Palmgren

Frida Palmgren är vd för Fasticons utbildningsbolag STF Ingenjörsutbildning och BFAB – Bygg- och fastighetssektorns fortbildningsinstitut. Hon har ett mångårigt engagemang för kompetensfrågor inom samhällsbyggnad och har tidigare arbetat 15 år som HR-chef inom fastighetsbranschen. Hon har en magisterexamen i pedagogik från Linköpings Universitet samt en executive education i företagsekonomi och finansiell styrning från Stockholm School of Economics.

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners: