Image

Fastighetskvinnan - 8 September 2022

8 september 2022

Ett unikt inspirations- och affärsseminarium där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en mer jämställd fastighetsbransch. Du får en matnyttig uppdatering av marknadsläget på ett affärsseminarium som gör skillnad!


Medverkande Fastighetskvinnan 2022

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap – såväl fysiskt som digitalt.
Susanne Åhlén

Susanne Åhlén

Susanne Åhlén är sedan hösten 2021 vice VD/AO chef Försäljning på Newton Kompetensutveckling. Hon var dessförinnan partner och vd på Fasticon Kompetens, sedan 2016. Hon har tidigare arbetat för bland annat Atrium Ljungberg och Aberdeen. Susanne Åhlén är expertkommentator/sidekick på Stora Kompetensdagen.
Martina Blomberg Roald

Martina Blomberg Roald

Martina Blomberg Roald är sedan januari 2022 advokat och partner på Wistrand Advokatbyrå. Hon har varit på Wistrand i olika roller sedan 2012. 
Martina Blomberg Roald är specialiserad på rådgivning avseende fastighetsrelaterade ärenden, finansiering och företagsöverlåtelser, med särskild inriktning mot fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt och fastighetsfinansiering.
Martina Blomberg Roald är expertkommentator under Fastighetskvinnan 2022.

Mimmie Sundin

Mimmie Sundin

Mimmie Sundin är affärschef på Arcona där hon började i januari 2020. 
Hon kom då närmast från rollen som distriktschef på Skanska där hon mellan åren 2006 och 2020 hade flera olika roller såsom projektingenför, projektchef och slutligen distriktschef.
Mimmie Sundin är utbildad civilingenjör på KTH.


Frida Palmgren

Frida Palmgren

Frida Palmgren är vd för Fasticons utbildningsbolag STF Ingenjörsutbildning och BFAB – Bygg- och fastighetssektorns fortbildningsinstitut. Hon har ett mångårigt engagemang för kompetensfrågor inom samhällsbyggnad och har tidigare arbetat 15 år som HR-chef inom fastighetsbranschen. Hon har en magisterexamen i pedagogik från Linköpings Universitet samt en executive education i företagsekonomi och finansiell styrning från Stockholm School of Economics.
Frida Palmgren är expertkommentator under Fastighetskvinnan 2022.
Kristina Alvendal

Kristina Alvendal

Kristina Alvendal har lång erfarenhet från både politiken och fastighetsbranschen. Hon var från 2008 och fram till valet 2010 stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholms stad. Hon var mellan 2011 och 2014 vd för Airport City Stockholm och driver nu det egna konsultbolaget Kristina Alvendal AB. Hon är sedan starten 2014 med i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna och är sedan 2017 dess ordförande.
Caroline Arehult

Caroline Arehult

Caroline Arehult är sedan hösten 2021 vd för Akademiska Hus. Hon var dessförinnan vd för Hemfosa tills bolaget köptes ut från börsen av SBB. Hon hade dessförinnan en lång karriär inom Skanska bakom sig, bland annat åtta år som vd för Skanska Fastigheter Stockholm. Hon är med i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna
Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson är med i juryn för Årets Unga Fastighetskvinna. Hon har en lång bakgrund i fastighetssektorn, bland annat som vd för Kungsleden mellan 2013 och 2021. Hon var tidigare Head of Real Estate och vice vd på East Capital och vd för Centrumutveckling. Hon är utbildad civilingenjör från KTH.
Rebecka Eidenert

Rebecka Eidenert

Rebecka Eidenert är sedan 2018 vd för Studentbostäder i Norden AB. Hon var dessförinnan på Rikshem, bland annat som uthyrningschef, förvaltare och fastighetschef. Hon var finalist i utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2019.
Emma Hernell

Emma Hernell

Emma Hernell är sedan 2017 vice vd för HUI Research. Hon var dessförinnan vice vd för United Minds. Hon har även en tidigare sejour på HUI bakom sig (2005-2012), som analytiker och försäljningschef. Hon har en pol mag i nationalekonomi från Lunds universitet.
Rahel Belatchew

Rahel Belatchew

Rahel Belatchew,  är vd på Belatchew. Hon har en magisterexamen i arkitektur från Ecole Spéciale d’Architecture i Paris, och har verkat som arkitekt i Paris, Luxemburg, Tokyo och Stockholm. Vid sidan om Belatchew driver även Rahel den experimentella studion Belatchew Labs i syfte att finna lösningar på stadens utmaningar genom metodutveckling, digitalisering och hållbar arkitektur. Rahel Belatchew bedriver även fastighetsutveckling för att förverkliga projekt med höga arkitektoniska kvaliteter i egen regi.
Karin Witalis

Karin Witalis

Karin Witalis är Head of Research på Colliers.Hon har mer än 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen, både som konsult och investerare. Hon har drivit eget konsultbolag inom området fastighetsresearch och hon har dessförinnan varitanalyschef hos både DTZ och CBRE. Hon har även arbetat utomlands på JLL och ING Real Estate InvestmentManagement i London.
Eva Landén

Eva Landén

Eva Landén är sedan 2012 vd för Corem. Hon är utbildad civilekonom och har arbetat inom Corem sedan 2008. Hon har tidigare arbetat som ekonomichef för Bonnier Cityfastigheter samt varit revisor hos PWC.
Carola Lavén

Carola Lavén

Carola Lavén är sedan 2020 vd för Besqab, som utvecklar bostads- och samhällsfastigheter. Hon var i sex år på 2010-talet vd för NCC Property Development och har även innehaft ledande positioner inom bland andra Castellum och Atrium Ljungberg. Hon sitter även med i styrelsen för Grand Hotel, där seminariet Fastighetskvinnan hålls.
Stina Lindh Hök

Stina Lindh Hök

Stina Lindh Hök är sedan hösten 2020 vd för Nyfosa. Hon har varit med på Hemfosa/Nyfosa-resan sedan 2010 då hon blev transaktionschef. Efter att Nyfosa knoppades av från Hemfosa följde hon med Nyfosa som operativ chef för bolaget.
Tina Lindh

Tina Lindh

Tina Lindh arbetar som affärsutvecklare på Castellum (tidigare Kungsleden) där hon bland annat driver bolagets arbete med Symbiotic Concept som är framtidens erbjudande inom kontorsfastigheter, med arbetsplatser som inte bara utgår från hur människor vill arbeta, utan från hur de vill leva. Tina Lindh har belönats av SGBC för sitt arbete inom Well-certifiering, med fokus på hälsa och välmående. Välmåendefokuset förvaltar hon även som en av experterna från fastighetsbranschen i International Health & Wellbeing advisory board hos IWBI. 
Caroline Stjernberg

Caroline Stjernberg

Caroline Stjernberg är territory director, Benelux & Nordics på Wework. Hon har tidigare varit på Hufvudstaden, Unibail-Rodamco och Cushman & Wakefield och var en av finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2021.
Veronica Palmgren

Veronica Palmgren

Veronica Palmgren är stadsutvecklingsdirektör på Citycon sedan oktober 2018 med ansvar de svenska utvecklingsprojekten. Veronica har nästan 20 års erfarenhet av stora stadsutvecklingsprojekt likväl som förvaltning och utveckling av köpcentrum som Bromma Blocks, Tuna Park och nu Kista Galleria och Liljeholmen. Veronica är diplomerad Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har med sig tidigare erfarenhet från strategisk varumärkes- och konceptutveckling i andra branscher.
Anna K Johansson

Anna K Johansson

Anna K Johansson är handelsexpert med mer än 15 års erfarenhet inom handel och utveckling. Hon har arbetat med en rad internationella aktörer i samband med deras etablering på nya marknader. Hon är sedan 2013 Senior Projektledare på TAM Group och arbetade tidigare för Cushman & Wakefield som Head of Retail för Norden.
Joanna Berg

Joanna Berg

Joanna Berg är sedan två år tillbaka regionchef på NREP. Hon är också styrelseledamot i Archus och har tidigare bland annat jobbat på Atrium Ljungberg, Riksbyggen och Järntorget Bostad.

Lina Goldén

Lina Goldén

Lina Goldén har jobbat som arkitekt i olika former sedan 2006. I februari i år startade hon The Grid, ett nätverk för en mer hållbar bransch och bättre villkor för arkitekter.
Lina Goldén har tidigare jobbat på Elinder Sten, H&M, Metod Arkitekter, Krook & Tjäder, ECS Partners och Leman Architects (i Shanghai). Hon har även skrivit och illustrerat barnböcker under det egna förlaget Styrkesagor. 
Hanna Larsson

Hanna Larsson

Hanna Larsson är sedan juni 2017 bostadspolitisk expert på Sveriges Allmännytta. Hon jobbade dessförinnan i många år på Sabo och hon har tidigare även jobbat som projektledare på B2B Marknadsanalys och som handläggare på Swedbank Mortgage.

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners: