Image

Ny fastighetschef på Humlegården

Karriär Johan Zachrisson, en av två fastighetschefer på Humlegården Fastigheter, kommer att avsluta sin anställning från och med 1 juni. Anledningen är att han ska flytta med familjen till USA där hans fru har fått nytt arbete. Hans efterträdare blir David Johansson, i dag Humlegårdens projektchef inom avdelningen för investeringar och utveckling.
Publicerad den 22 Mars 2012
David Johansson. Foto: Gustav Kaiser. Bild: Gustav Kaiser
David Johansson. Foto: Gustav Kaiser. Johan Zachrisson. Foto: Gustav Kaiser. Bild: Gustav Kaiser
Johan Zachrisson. Foto: Gustav Kaiser.

Johan Zachrisson har arbetat på Humlegården i 13 år, varav sju år som fastighetschef, och har varit drivande i utvecklingen av företaget. Under april och maj kommer han att stå till företagets förfogande och bland annat fortsätta arbetet med kundfokus, varumärkesfrågor och Green Fingerprint.

- Johan har ett stort engagemang och en stark drivkraft vilket har haft positiv inverkan på organisationen och företagets tillväxt. Att förlora en värdefull medspelare är tråkigt, men självklart har vi fullaste förståelse för den spännande utmaning som flytten innebär för hela hans familj, säger Per-Arne Rudbert, vd på Humlegården.

Den 10 april tillträder David Johansson som ny fastighetschef och ersätter därmed successivt Johan Zachrisson. Tillsammans med Peter Lind, som sedan tidigare arbetar som fastighetschef, kommer David Johansson fortsätta att leda och utveckla avdelningen för Kommersiell förvaltning inom Humlegården. David Johansson har rekryterats internt och arbetar idag som projektchef inom avdelningen för Investeringar och utveckling.

David Johansson är 40 år och har en civilingenjörsutbildning från KTH.

- David är väl insatt i företagets verksamhet och kommer att kunna bidra från dag ett på sin nya position. Det är roligt att kunna visa på möjligheten till interna karriärvägar i ett sådant här läge, säger Per-Arne Rudbert.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige