Image
Rebecka Yrlid.

Lämnar Balder för Locum

Karriär Lämnar efter tre år. Blir projektområdeschef för sjukhus.


New Property rekryterar trio

Bolag New Property förstärker sitt team med tre nya medarbetare från bland annat Swedbank och Alexander White.


Fredrik Carlman.

Savills rekryterar ny Head of Occupier Services

Bolag Savills fortsätter sin satsning på hyresgästrådgivning och rekryterar Fredrik Carlman som Head of Occupier Services.


Thorsten Slytå.

Thorsten Slytå blir ny Nordenchef för Blackrock

Bolag Blackrock har anställt Thorsten Slytå som ny Nordenchef. Han kommer närmaste från en tjänst som Nordenchef på Barings.


AMF Fastigheter har utsett Johan Lindskog till ny projektutvecklingschef.

AMF Fastigheter tillsätter ny tjänst – värvar från Skanska

Karriär AMF Fastigheter har utsett Johan Lindskog till ny projektutvecklingschef. Tjänsten är nyinrättad och innebär att bolaget på ett bättre sätt kan ta ett helhetsgrepp om byggprojekt då tjänsten har ett samlat ansvar för projekt, hållbarhet och inköp. Johan Lindskog kommer att ingå i bolagsledningen och tillträder sin tjänst idag.


Niklas Zuckerman och Anders Nordvall.

Logisteas nya ledarduo har tillträtt

Karriär Logistea har som tidigare kommunicerat rekryterat Niklas Zuckerman som ny vd och Anders Nordvall som vice vd och transaktionschef. Båda har gedigen transaktionsbakgrund från fastighetsbranschen och kommer närmast från Savills. Båda tillträder sina tjänster idag.


Ulrika Carlsson, Jakob Hägg och Helena Nyberg ansluter till RSD.

RSD rekryterar trio

Karriär RSD förstärker organisationen med tre personer: Ulrika Carlsson, Helena Nyberg och Jakob Hägg.


David Aspnor ansluter till Mike Kommersiella Fastigheter.

Mike Kommersiella Fastigheter växer inom uthyrning

Karriär Mike Kommersiella Fastigheter växer med ytterligare en medarbetare inom lokalförmedling genom att David Aspnor ansluter till bolaget.


Åsa Henninge.

Här är Åsa Henninges nya tjänst

Karriär Åsa Henninge om sin nya roll – och affärsidén som fortfarande gror i bakhuvudet.
"Väldigt spännande, inte minst med tanke på all utveckling Göteborg står inför."


Patrik Attemark.

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.


Björn Lindeborg, Head of Newsec Property Asset Management, Patrik Attemark, CEO, Newsec och Max Barclay, Head of Newsec Advisory.

Newsec rekryterar ny vd

Bolag Newsec rekryterar Patrik Attemark som ny vd inför Europasatsning.


Oscar Properties rekryterar ny förvaltningschef

Bolag Oscar Properties utser Marc Siösteen till förvaltningschef för Oscar Properties. Han tillträder sin befattning i januari 2022.


David Nilsson.

JLL stärker uthyrningsteamet

Bolag JLL expanderar och förstärker inom Office and Industrial Leasing med en ny medarbetare. David Nilsson har rekryterats till rollen som Director och kommer att fokusera på kontorsuthyrning.


Fredrik Angelin.

Colliers rekryterar från Nordier

Karriär Fredrik Angelin har rekryterats som director till Capital Markets med placering i Stockholm. Han ansluter till bolaget i slutet av januari 2022. Han har arbetat med transaktionsrådgivning i mer än 30 år och kommer närmast från en roll som projektledare inom transaktion hos Nordier Property Advisors.


Kristina Gradin och David Ulinder.

Kristina Gradin ny chef för Götenehus bostadsutveckling

Karriär Götenehus har rekryterat Kristina Gradin som ny chef för Götenehus bostadsutveckling. Hon har en bakgrund från flera ledande roller inom Bonava, NCC och senast från Älvstranden Utveckling. David Ulinder som tidigare var chef för Götenehus bostadsutveckling övergår till en ny roll som teknik- och hållbarhetschef och kommer även fortsatt att ingå i ledningsgruppen.


Robert Johansson.

Hifabs CFO lämnar

Karriär Robert Johansson har meddelat att han beslutat att lämna sin roll som CFO på Hifab för nya utmaningar. Nu inleds processen för att tillsätta en ny CFO samtidigt som Robert Johansson kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under uppsägningstiden.


Sofia Lothsson.

Savills rekryterar Sofia Lothsson

Bolag Savills Agency adderar senior kraft till uthyrningsteamet med Sofia Lothsson.


Midroc värvar från Vasakronan

Bolag Stärker teamet med nyrekrytering på expansiva marknaden.


Anna-Karin Malmqvist.

Genova tillsätter chef för bostadsförvaltning – rekryterar från Wallenstam

Karriär Genova stärker ledningsgruppen med Anna-Karin Malmqvist som chef för bostadsförvaltning. Hon har bred erfarenhet från ledande positioner inom fastighetsförvaltning från Wallenstam där hon senast haft tjänsten som förvaltningschef Region Stockholm/Uppsala.


Mattias Monbäck.

SBB rekryterar byggchef med ansvar för projektgenomförande

Bolag SBB rekryterar Mattias Monbäck till en tjänst som byggchef med ansvar för projektgenomförande. I sin roll han kommer att ansvara och fokusera på genomförande, kvalitet och hållbarhet i projekten. Han är utbildad högskoleingenjör i byggteknik vid Uppsala universitet och kommer närmast från NCC där han bland annat arbetat som avdelningschef inom NCC Building Sverige.