Image
Morten Roland blir ny landschef för Niam i Norge.

Niam växer i Norge – rekryterar landschef och Associate Director

Bolag Nu växer det norska teamet genom rekryteringen av Morten Roland som landschef och Bjørn Olav Smørgrav som Associate Director.


Maria Karlsson blir ny chef för fastighetsförädling på Arlandastad Group

Arlandastad Group rekryterar chef till fastighetsförädling

Karriär Arlandastad Group fortsätter sin tillväxtresa och lägger grunden för en växande organisation i Skavsta. För att hantera tillväxten på den nya geografin stärker bolaget upp med Maria Karlsson, nuvarande näringslivschefen i Nyköpings kommun. Maria börjar sin nya tjänst den 1 januari 2023 och kommer ansvara för fastighetsutvecklingen av Explore Skavsta. Ett utvecklingsprojekt på totalt 4,84 miljoner kvadratmeter - motsvarande 13 Gamla stan.


Lisa Anger.

Lisa Anger blir CDO på Semrén & Månsson

Bolag Som ett led i att stärka det digitala erbjudandet – som i dag spänner över allt från arbetsprocesser, hållbarhetsaspekter, geometriska förhållanden och data till parametrisk design – så anställer Semrén & Månsson Lisa Anger som Chief Digital Officer. Hon kommer att leda arbetet med att stärka upp och utveckla både erbjudandet och kompetensen internt.


Charlotta Bendorf Löwenhjelm blir ny affärschef på Peab Fastighet

Peab rekryterar ny affärschef från Newsec

Karriär Peab Fastighet stärker sitt team i Syd med Charlotte Benndorf Löwenhjelm som kommer från Newsec där hon har rollen som Property Manager, commercial. Charlotte kommer som affärschef ansvara för en portfölj med utvecklingsprojekt som är inriktad på kommersiella fastigheter.


Krister Karlsson blir ny COO på SBB.

Krister Karlsson ny operativ chef på SBB

Bolag Krister Karlsson har utsetts till ny operativ chef (COO) på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden. Krister Karlsson efterträder Oscar Lekander som lämnar ledningsgruppen. Oscar Lekander kommer fortsättningsvis att arbeta med att slutföra transaktioner och särskilda projekt.


John Forselius.

John Forselius till Humlegården

Bolag Den 1 oktober 2022 tillträder John Forselius rollen som Asset Manager med huvudansvar för Humlegårdens fastighetsbestånd. Han har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och har de senaste åren varit verksam som interimskonsult.


Markus Arfvidsson, tillträdande regionchef på Serneke

Serneke rekryterar ny regionchef från Skanska

Karriär Serneke stärker sin närvaro och affär i Göteborg och tillsätter Markus Arfvidsson som regionchef i nybildade Region Göteborg.


Jenny Ryding Garmland

Stärker sjukhuskompetensen med topprekrytering

Karriär Link Arkitektur har rekryterat Jenny Ryding Garmland, en erfaren arkitekt och processledare med ett starkt renommé i branschen.


Vilma Weinstock, Miljan Andjelkovic, Hanna Wilke och Johanna Sjöberg.

Gatun växer med kvartett

Bolag Gatun startar upp hösten med att nyanställa fyra personer. En erfaren arkitekt och BIM-expert, en byggnadsingenjör med inriktning arkitektur samt två praktikanter från KTH i Stockholm.


Skanskas Jenny Bergendorff är tillträdande chef för bostadsutveckling i Stockholm.

Skanska söker fler kreativa samarbeten i bostadsutvecklingen

Karriär Det gäller att fortsätta satsa på bostadsbyggandet. Det berättar den tillträdande chefen för bostadsutveckling på Skanska Stockholm till Fastighetssverige. Kreativa samarbeten inom och utanför koncernen är något Jenny Bergendorff ser fram emot.


Logicenters rekryterar nio nya medarbetare.

Logicenters rekryterar nio nya medarbetare

Karriär Logicenters fortsatt sin kraftiga tillväxtresa. Bolaget utvecklar just nu 740 000 kvadratmeter i fem olika länder och inför hösten bygger logistiskfastighetsaktören vidare genom att stärka sitt team med nio rekryteringar.


Kevin Bäckström, Ida Elfver och Benjamin Andersson.

Nordic PM förstärker inom förvaltning och ekonomi

Bolag Nordic PM stärker upp organisationen och under hösten rekryteras både ny förvaltare, redovisningschef samt redovisningsekonom till Stockholmskontoret.


Karolina Skog.

Tidigare miljöministern Karolina Skog blir rådgivare inom hållbar stadsutveckling

Karriär Tidigare miljöminister Karolina Skog (MP) förstärker A Beautiful Soup. Hon kommer att arbeta som strategisk rådgivare inom hållbar stadsutveckling, och även vara central för byråns expansion inom affärsområdet hållbar industri.


Kristina Andersson lämnar Datscha för Värderingsdata.

Kristina Andersson lämnar Datscha – ansluter till Värderingsdata

Karriär Värderingsdata meddelar att Kristina Andersson har anslutit till VD Pro-teamet. Rekryteringen är en del i Värderingsdatas offensiva satsning och plan för att fortsatt utveckla VD Pro till att vara fastighetsmarknadens bästa analys och informationssystem.


Jenny Bergendorff.

Jenny Bergendorff utsedd till chef för Skanskas bostadsutveckling i Stockholm

Karriär Jenny Bergendorff har utsetts till ny chef för Skanskas bostadsutveckling i Stockholm. Hon arbetar i dag som chefsjurist och är medlem av Skanska Sveriges ledningsteam. Jenny Bergendorff tillträder sin nya roll den 1 oktober i år.


Svefa rekryterar tung trio.

Svefa rekryterar tung trio

Karriär För att möta den ökande efterfrågan avseende kvalificerat strategiskt affärsstöd har Svefa rekryterat Petter Swanborg och Joakim Wallsten som seniora affärsrådgivningskonsulter. Samtidigt rekryteras även Christer Johansson som ny affärschef för Svefa Hyresgästrådgivning.


Åsa Måård.

Åsa Måård ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Sydost

Karriär Sedan i slutet av augusti är Åsa Måård ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Sydost. I marknadsområdet ingår Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Gotlands län. Riksbyggen finns på många orter inom länen och platskontor finns i Kalmar, Växjö, Ljungby, Karlshamn, Karlskrona och Visby.


Lindberg Stenberg rekryterar sex nya medarbetare.

Sex nya medarbetare till Lindberg Stenberg Arkitekter

Karriär Den starka tillväxten fortsätter för Lindberg Stenberg Arkitekter. Nu presenteras sex nya medarbetare.


Assur Badur.

Assur Badur ny chefsjurist hos Alecta Fastigheter

Bolag Alecta Fastigheters tillväxtsresa fortsätter och Assur Badur har nu anställts som ny chefsjurist. I denna centrala position kommer han att spela en viktig roll för bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.


Thomas Arvidsson och Linda Westersten

Eurocommercial anställer duo till leasing

Karriär Leasingteamet på Eurocommercial stärks genom anställning av två nya leasing-managers, Linda Westersten och Thomas Arvidsson, som båda har anslutit till bolaget efter sommaren.