Hem » Branschguiden » Konsulter » JLL

Fastighetssveriges Branschguide

JLL


Vi verkar för att skapa värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras. JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras. Med drygt 80 000 medarbetare globalt och 300 kontor i 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att utveckla långsiktiga relationer med kunderna.

I Sverige är vi ca 130 anställda med i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, värdering samt analys. I övriga Norden är vi representerade genom vårt eget kontor i Finland samt genom våra samarbetspartners Akershus Eiendom i Norge och Sadolin & Albaek i Danmark. Genom samarbete kan vi erbjuda våra kunder gränsöverskridande affärsmöjligheter i Norden inom fastighetstransaktioner, fastighetsfinansiering samt generell strategisk rådgivning.

JLLs målsättning är att alltid vara den ledande aktören på de marknader vi verkar på och genom de strategiska förvärven och med ett antal strategiska nyckelrekryteringar har JLL på kort tid avsevärt förbättrat sin marknadsposition och bolaget är idag en betydande och ledande aktör inom samtliga de segment bolaget valt att fokusera på och vara verksamma inom.


Skrivet om JLL

Castellum köper en kontorsfastighet av Skandia Fastigheter och tar därmed steget in i Finland.

Castellum gör sitt första köp i Finland

Transaktioner Genom en helsvensk affär etablerar Castellum sig på den finska marknaden.


KF säljer till Magnolia i Upplands-Bro och Spånga

Transaktioner KF Fastigheter gör sin första affär i det framtida bostadsområdet Bro Mälarstrand, Upplands-Bro, och säljer hälften av sina byggrätter till Magnolia Bostad. Dessutom säljs byggrätter i Spånga, där det ska uppföras en Coop-butik och cirka 200 bostäder.


Nya kontor, butiker och restauranger i Götgatsbacken

Bygg/Arkitektur Einar Mattssons 60-talsfastighet i hörnet Götgatan-Sankt Paulsgatan på Södermalms huvudstråk ges nu nytt liv när hela byggnaden totalrenoveras. Under namnet S:t Paul blir den både en modern kontorsarbetsplats och en ny destination för shopping och uteätande.


Årets unga fastighetskvinna om den nya utmaningen

Karriär Förra året utsågs hon till Årets unga fastighetskvinna – nu går hon vidare från Nordier till JLL. För Fastighetssverige berättar Pegah Abedini om vad som lockade med den nya rollen och vad titeln har betytt sedan hon kammade hem segern.


Årets Unga Fastighetskvinna 2017 rekryteras till JLL

Bolag Nordiers Pegah Abedini, som förra året utsågs till Årets Unga Fastighetskvinna på Fastighetssveriges seminarium Fastighetskvinnan, rekryteras till JLL Capital Markets, Även Viktor Hansson, närmast från New Property, går till JLL.


Adress

JLL
Birger Jarlsgatan 25
Stockholm


Kontakt

Iota Bergvall

iota.bergvall@eu.jll.com