Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Tisdag 28 mars, 09.00 – cirka 16.00 (registrering/frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala. Arrangeras i samarbete med Uppsala kommun.Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2017

Den 28 mars gick Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala av stapel, där var fokus inställt på stadsutvecklings- och fastighetsfrågor.

 

 

På scen diskuterade braschexpterer aktuella ämnen så som hållbar stadsutveckling i Uppsala, de alternativa finansieringsmöjligheterna som finns idag, demografiska förändringar som påverkar fastighetsmarknaden och vilka investeringsmöjligheter som väntar runt hörnet.

Bland talarna på seminariet utmärktes Andreas Wallström, Ingemar Rindstig, Solweig Lindéll Sohlberg, Daniel Monsén, Ola Serneke och Krister Karlsson. Moderator var Gunnar Wrede.

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala anordnades i samarbete med Uppsala Kommun och partners var Bengt Dahlgren, Advokatfirman Lindahl och Skanska.

Du kan se hela programmet här.

 

Se filmen från eventet här:


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2017

Var: Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg 1, Uppsala. 

När: 28 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger onsdag 22 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Uppsala kommun. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. Du kan läsa om 2016 års upplaga här och 2015 års här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Arrangeras i samband med:

 

 

Partners: