Image

Åsbjer i pension - Humlegården utser ny chef

Karriär Maria Lidström, som idag arbetar som projektchef på Humlegården Fastigheter, har utsetts till ny chef för avdelningen Investering och Utveckling. Hon tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet och kommer att ingå i företagsledningen. Hon efterträder Thorsten Åsbjer som går i pension.
Publicerad den 15 September 2014
Maria Lidström. Bild: Gustav Kaiser
Maria Lidström. Per-Arne Rudbert. Bild: Humlegården
Per-Arne Rudbert.

Maria Lidström övertar ansvaret för bolagets transaktioner och stora utvecklingsprojekt.

- Avdelningen har en stor och viktig funktion på företaget där Thorsten Åsbjer har byggt upp ett kompetent och engagerat team. Att Maria Lidström, som också har bred kompetens och stor erfarenhet inom projektutveckling, tar över rodret är glädjande, säger vd Per-Arne Rudbert.

I sin tidigare roll har Maria Lidström bland annat arbetat med projektutveckling i tidiga skeden, byggnationen av Swedbanks nya huvudkontor samt transaktioner.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige