Image

Ny CFO till Arwidsro

Bolag Arwidsro har anställt Peter Francke som CFO. Anställningen är ett ytterligare led i bolagets arbete att förstärka ledningen och genomföra en långsiktig och kontrollerad expansion.
Publicerad den 3 Juli 2018
Peter Francke. Bild: Arwidsro
Peter Francke.

– Vi är mycket nöjda över att Peter Francke börjar som CFO. Detta gör att vi kan stärka vår ekonomiorganisation och fortsätta med både vår digitalisering och hemtagning av ekonomifunktionen, säger Peter Zonabend, VD.

Peter Francke har lång erfarenhet från flertalet fastighetsbolag och kommer senast från Stena Bygg AB och Stena Fastigheter Stockholm AB där han har varit ekonomichef. Dessförinnan var han ekonomichef på Centrum Kompaniet i Stockholm AB.

Peter Francke tillträder tjänsten den 27 augusti 2018.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY