Image

AG Advokat

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå specialiserad på fastigheter och entreprenad. Vi ger våra klienter heltäckande, branschspecifik affärsjuridisk rådgivning.
Vi rankas som en av de absolut främsta advokatbyråerna inom våra specialistområden. Det hänger ihop med följande avgörande faktorer: att byrån är specialiserad med djup branschkunskap, att våra medarbetare är dedikerade, engagerade och prestigelösa samt den uttalade ambitionen att alltid sätta klienten i första rummet.
I november 2016 bytte vi namn från Andersson Gustafsson Advokatbyrå till AG Advokat. Med namnbytet vill vi belysa den förflyttning vi har genomfört under de senaste åren, från en nischad entreprenadbyrå till en specialiserad fullservicebyrå inom både fastighet och entreprenad. Vi är med våra klienter genom hela affären, från tidiga skeden – genom byggnation – till uthyrning eller transaktion.

Skrivet om AG Advokat

Växande Andersson Gustafsson flyttar till NK-huset

Uthyrning Andersson Gustafsson Advokatbyrå är inne i en tydlig tillväxtfas och planerar att vara upp mot 70 jurister inom fem år. Byrån har nu tecknat kontrakt med Hufvudstaden för 2 500 kvadratmeter i NK-huset i Stockholm.


Delphi valde Pembrokes Mästerhuset i centrala Stockholm för sitt nya kontor.

Pembroke drog längsta strået med Delphi

Uthyrning Advokatfirman Delphi valde till slut Pembrokes Mästerhuset på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm för sitt nya kontor.


Två delägare lämnar Lindahl Stockholm

Karriär De två fastighetsadvokaterna Johan Lindberg och Jörgen Sandquist lämnar Advokatfirman Lindahl. Lindberg börjar på en mindre byrå och Sandquist startar egen byrå.


Har anställt tio jurister i år

Bolag Andersson Gustafsson Advokatbyrå är en av branschens mest snabbväxande advokatbyråer. Nu är man 37 jurister, varav ett tiotal är anställda i år – och fler lär det bli.
- Nu ska vi utöka våra ytor och få ytterligare åtta, nio kontorsrum, och ambitionen är att besätta de rummen, säger Håkan Bjerle, managing partner på Andersson Gustafsson.


KontaktUppgifter

AG Advokat

Adress
Regeringsgatan 38 103 62 Stockholm

KONTAKT

Johan Lindberg
070-3634411

johan.lindberg@agadvokat.se

Branschkategorier