Image

Per-Arne Rudbert in i Arwidsros styrelse

Bolag Per-Arne Rudbert tillträder som styrelseledamot i Arwidsro Fastigheter den 1 januari 2018. Utökningen i styrelsen förstärker byggandet av framtidens Arwidsro, med fokus på utveckling av verksamheten och därmed bland annat relationer och grön teknologi.
Publicerad den 11 December 2017
Per-Arne Rudbert. Bild: Arwidsro Fastigheter
Per-Arne Rudbert.

Per-Arne Rudbert är civilekonom med bakgrund som vd för Humlegården Fastigheter och dessförinnan bland annat vice cd för Wasa Försäkring. Per-Arne har i dag styrelseuppdrag för SIPA, Villa Källhagen Hotell och Restaurang AB samt Stiftelsen Djursjukhus i Storstockholm.

– Vi är mycket nöjda med att kunna utöka styrelsen med Per-Arne. Per-Arne har hög kompetens och gedigen erfarenhet. Tillskottet gör att vi får en större bredd vilket är mycket värdefullt, säger Per Arwidsson, styrelseordförande.

Per-Arne Rudbert verkar även som strategisk rådgivare till Arwidsro.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Monica von Schmalensee ny ordförande för IQ Samhällsbyggnad: "Hedrad, glad och inspirerad"

Karriär Monica von Schmalensee tar över ordförandeklubban i IQ Samhällsbyggnad. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med rollen och vad hon ser som organisationens viktigaste uppgifter framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige