Image

Humlegården nästan halverar ägandet i Diös

Bolag Humlegården minskar sitt ägande i Diös från drygt tio miljoner aktier till 5,7 miljoner. Innehavet efter försäljningen motsvarar 7,6 procent av kapitalet och rösterna.
Publicerad den 17 Maj 2013

- Vår uppgift är att förvalta fastigheter i Storstockholm. Det är inte vår egentliga uppgift att äga aktier i börsnoterade innehav. Vi var med om att bilda och börsintroducera Diös och deltog också i nyemissionen när Diös köpte Norrvidden. Nu kan vi med gott samvete lämna över ägandet i Diös, säger Humlegården Fastigheters vd Per-Arne Rudbert till Nyhetsbyrån Direkt.

Han vill inte kommentera hur man tänker göra med det återstående innehavet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige