Image

Humlegården tillsätter arkitekturchef

Bolag Humlegårdens Daniel Markström utses till arkitekturchef på bolaget.
Publicerad den 2 September 2014
Daniel Markström. Bild: Gustav Kaiser
Daniel Markström.

Markström är sedan tidigare projektchef på Humlegården och får nu utökat ansvar.

Befattningen innebär att samordna, utveckla och stärka Humlegårdens strategiska arbete inom arkitektur- och stadsbyggnadsfrågor.

- Tillsättandet av denna tjänst, vilken även kommer ingå i företagsledningen, är en tydlig markering av hur viktiga frågor kring arkitektur och stadsbyggnad är för oss. Att utveckla fastigheter långsiktigt och med hög arkitektonisk nivå är inte bara värdeskapande för oss och våra kunder, vi bidrar samtidigt till en mer hållbar stadsutveckling, säger vd Per-Arne Rudbert.

I sin roll som projektchef har Daniel Markström varit ansvarig för byggnationen av Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg – en byggnad som har rönt stor uppmärksamhet för sin arkitektur, även internationellt. Daniel Markström har arkitektexamen från KTH.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige