Image

DTZ rekryterar vice vd

Karriär DTZ anställer Johan Zachrisson som ny vice vd. Zachrisson kommer närmast från två års egen konsultverksamhet i USA. Dessförinnan var han i många år fastighetschef på Humlegården.
Publicerad den 3 Juni 2014
Johan Zachrisson. Bild: Gustav Kaiser
Johan Zachrisson.

I den nya rollen ingår att tillsammans med vd Agneta Jacobsson leda och utveckla den svenska verksamheten.

Zachrisson tillträder i slutet av augusti.

- Jag ser verkligen fram emot att bidra till DTZ:s utveckling. Vägen till en positiv kundupplevelse går genom kompetenta och engagerade medarbetare. Jag är övertygad om att DTZ har vad som krävs i det avseendet. Det ska bli roligt att bli verksam i Stockholm och Sverige igen, denna gång på rådgivningssidan, säger Johan Zachrisson.

- Det kommer att hända mycket på DTZ den närmaste tiden, där den globala positionen ytterligare kommer att stärkas samtidigt som betydande satsningar snart blir klara, vad gäller samordningen av den nordiska och baltiska verksamheten, säger Agneta Jacobsson, vd för DTZ i Sverige och ansvarig för samordningen i Norden.

- Det känns riktigt bra att vi då kan förstärka på ledarsidan i Sverige med en person som har en stark drivkraft och stor kunskap om kommersiella fastigheter. Johan är en naturlig ledare med de rätta egenskaperna och ett oslagbart personligt engagemang. Han har talang för att genom positivitet, motivera och inspirera. Sammantaget kommer detta att vara till stor nytta för utvecklingen av verksamheten och våra kunder.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kungsleden fyller på med bostäder på Finnslätten

Bygg/Arkitektur Vill tillföra närmare 400 bostäder inom det stora utvecklingsområdet för att stödja behov från framtida verksamheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY