Image

X-Force Factory till Linköping

Uthyrning X-Force Factory ska nu bygga ett av Sveriges största träningscentra i samarbete med Cramlot AB som är ett lokalt fastighetsbolag i Linköping.
Publicerad den 27 November 2014

X-Force Factory har tecknat ett 25-årigt hyresavtal, omfattande 3 600 kvadratmeter, i K-Rautas gamla lokal i Tornby.

Cramlot äger fastigheten och Concent har förmedlat affären.

– Vi är väldigt nöjda med att kunna presentera vår satsning i Linköping som är en expansiv ort och som satsar på att utveckla staden och Tornby, säger Håkan Krepper, delägare till X-Force Factory.

X-Force Factory finns i dag i Norrköping, Stockholm, Lidköping och flera andra orter är på gång. X-force är en av de ledande inom träning och hälsa med den nya produkten X-force 3-1-5 som är en träningsmaskin som arbetar i två riktningar, vilket minskar repetitionerna per maskin (40 procent större effekt i samma övning). Inflyttningen beräknas ske under februari månad 2015.

Ägare till X-Force Factory i Linköping är Bröderna Håkan och Thomas Krepper från Norrköping respektive Linköping.

– Vi är glada från Cramlots sida att få en aktör som X-Force Factory till våra lokaler och Linköping säger Roy Karlsson, vd på Cramlot AB.

- Ännu en pusselbit är gjord och nu har vi i princip fyllt våra 15 000 kvadratmeter i fastigheten med bra långsiktiga hyresgäster som kompletterar sina verksamheter till varandra. Kvar är 1 000 kvadratmeter att erbjuda för naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, friskvårdsföretag med rehabiliteringsmöjligheter i ett eget hus i direkt anslutning till x-force-träningsanläggningen.

– Lokalen för Träningscentret ligger strategiskt i Tornby och är lätt att nå (150 gratis parkeringar) för alla besökare. X-Force Factory kommer att bidra till att lyfta fastigheten samt området säger Per Tolmark, affärsutvecklare på Cramlot fastigheter.

Tidigare tecknade avtal under 2014 i fastigheten är Leos Lekland, 4 500 kvadratmeter, Kina Thai restaurang, 300 kvadratmeter, Prison Island 900 kvadratmeter.

Cramlot ägs av Per Tolmark och Roy Karlsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige