Image

Platzer hyr ut 3 000 kvadratmeter i Högsbo

Uthyrning Platzer har tecknat ett sjuårigt avtal med MacGregor som flyttar sin Göteborgsverksamhet till norra Högsbo.
Publicerad den 29 September 2015

Den 3 148 kvadratmeter stora kontorslokalen ligger på JA Wettergrens gata 5 i norra Högsbo.

Inflyttning är planerad till maj 2016.

- Vi är glada att vi hittat en ny lokal i Högsbo för våra medarbetare på MacGregor i Göteborg. Området passar oss och vår verksamhet mycket bra, då det är ett centralt läge med goda kommunikationer till en rimlig hyresnivå. Vi ser fram emot en god relation med vår nya hyresvärd Platzer Fastigheter, säger Magnus Sjöberg, vice president på MacGregor RoRo Division.

- Det har varit roligt att tillsammans med MacGregor arbeta fram en bra lösning för dem. Vi är uppskattar att de valt oss och norra Högsbo. MacGregors verksamhet är ett positivt tillskott till Högsbo-området, som står inför en jättespännande utveckling framöver, säger Charlotte Adlerton Gadd, marknadsområdeschef på Platzer Fastigheter AB.

Norra Högsbo är ett företagsområde under förändring. Här planeras för nya bostäder i blandade upplåtelseformer, torg, lekplatser, dagligvaruhandel och kontor. Platzer har inlett ett arbete med att illustrera hur ett framtida ”Södra Änggården” kan ta form och förbereder nu för att påbörja utvecklingen av området så snart detaljplanen är klar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige