Regus om kontorsplanerna i Alvik: "Oslagbart läge"

Uthyrning Regus ska öppna ett nytt kontorshotell hos Anders Bodin Fastigheter i Alvik, Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Patrik Ölvebäck varför områden utanför Stockholm city är på frammarsch och varför det blir allt mer populärt med flexibla arbetsplatser.


Prologis tecknar hyresavtal för 33 000 kvadratmeter i Örebro

Uthyrning Prologis har tecknat ett hyresavtal med en av Sveriges största dryckesdistributörer KGA Logistik för en 33 000 kvadratmeter stor distributionsanläggning i Örebro.


Stenvalvet utvecklar för Fortifikationsverket i Eskilstuna

Uthyrning Stenvalvet har tecknat ett nytt sexårsavtal med Fortifikationsverket i fastigheten Vägbrytaren 1 i Eskilstuna. Fortifikationsverket kommer att hyra cirka 3 000 kvadratmeter med plats för ungefär 170 medarbetare.


Telenor växer hos Diös i Umeå

Uthyrning Telenor utökar sin verksamhet och flyttar till helt nya lokaler på Döbelnsgatan 19 i Umeå.


Castellum hyr ut i Borås

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Länsförsäkringar Larmcentral avseende en kontorslokal om 650 kvadratmeter på Katrinedalsgatan 22 i Borås.


Nya hyresgäster till Humlegården på Blasieholmen

Uthyrning Bland de nya företagen som välkomnas finns bland annat Amrop, Handelsbanken samt Wallin & Partners.


Wihlborgs hyr ut till Swedol i Malmö

Uthyrning Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Swedol för en ny butik i Fosie. Lokalen omfattar 1 300 kvadratmeter.


Genova hyr ut i Upplands-Bro

Uthyrning Genova har tecknat ett nytt hyresavtal om cirka 1 700 kvadratmeter i fastigheten Viby 19:3.


Regus öppnar nytt kontorshotell i Alvik

Uthyrning Regus öppnar nytt kontorshotell hos Anders Bodin Fastigheter i Alvik, Stockholm.


Afa förlänger avtal på Västra Kungsholmen

Uthyrning Afa Fastigheter och Visma har tecknat avtal för en åttaårsförlängning på Lindhagensgatan 94-96 på Västra Kungsholmen. Avtalet omfattar Vismas 11 600 kvadratmeter stora huvudkontor.


Lacoste öppnar sin första butik i Sverige

Uthyrning Nu öppnar Lacoste sin första butik i Sverige, i Täby Centrum.


Swedol öppnar butik i Karlskrona

Uthyrning Swedol har tecknat hyresavtal för en ny butik utmed Verkövägen i Lyckeby i Karlskrona. Butiken är Swedols första butik i Blekinge.


”Kontor på flygplatser kommer med stormsteg”

Uthyrning United Spaces, en av Nordens ledande aktörer inom coworking planerar för sju nya etableringar i Sverige inom loppet av tre år. Just nu befinner sig bolaget i långtgående förhandlingar med Swedavia om att ta över en nybyggd fastighet på Arlanda flygplats. Framtidens kontor skrivs på korta kontrakt och nära landets flygplatser, tror företagets vd.


Hufvudstaden bygger på – förlänger med Vinge

Bygg/Arkitektur Hufvudstaden startar en påbyggnad av drygt 2 600 kvadratmeter kontorslokaler i fastigheten Skären 9 i Bibliotekstan, Stockholm. Påbyggnaden omfattar två våningsplan med en strålande utsikt över Norrmalmstorg och Nybroviken. I samband med påbyggnaden sker en genomgripande totalrenovering av de befintliga ytorna och en uppgradering av tekniken i sin helhet.


Afound till C4 Shopping

Uthyrning H&M:s senaste varumärke Afound öppnar butik i C4 Shopping i Kristianstad till hösten.


Castellum hyr ut 2 200 kvadratmeter i Göteborg

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Strukton Rail avseende en kontors- och lagerlokal på Marieholmsgatan 10 i Göteborg.


Scius hyr ut i Norrköping

Uthyrning Scius har tecknat hyresavtal avseende 2 400 kvadratmeter kontorsytor i Bägaren 3 i Norrköping med inflytt under våren. Fastigheten är därmed fullt uthyrd.


Lululemon öppnar sin första butik i Norden

Uthyrning Lululemon, det kanadensiska hälsoinspirerade livsstilsvarumärket med träningskläder för kvinnor och män, öppnar sommaren 2018 sin första butik i Norden. Butiken kommer vara belägen i en av Hufvudstadens fastigheter i Bibliotekstan på adressen Smålandsgatan 20 och omfattar en yta om drygt 200 kvadratmeter.


Diös utvecklar Strand Galleria i Luleå

Uthyrning Under 2018 kommer Diös att skapa ett mer attraktivt shoppingplan på gatunivå. Träningsanläggningen Inpuls flyttar även in och tar hela det nedre planet. Gallerian beräknas vara helt klar i början av 2019.


Castellum hyr ut nyproduktion till Svenskt Tenn

Uthyrning Castellum har uppfört en lager-/logistikbyggnad i Länna Industriområde om 9 000 kvadratmeter. Här kommer nu Svenskt Tenn att etablera lager samt distributionsverksamhet.