Image

Nya butiker i Globenområdet

Uthyrning Sedan Klövern förvärvade kontors- och handelsfastigheterna i Globenområdet under 2014 har ett utvecklingsarbete inletts för att förstärka butiksmixen och förbättra kundupplevelsen i Globen Shopping.
Publicerad den 8 Juni 2016
Annons
Image

Under de senaste månaderna har flera butiker och ett café flyttat in i Globen Shopping och fler butiker har planer på att expandera.

• Body Shop öppnade en ny butik i december 2015.

• Espresso House öppnade ett nytt café i april 2016 med uteservering både inne i Globen Shopping och utomhus på Arenatorget.

• BR Leksaker öppnade nyligen en ny butik.

• Freshii öppnar i juni en ny restaurang med hälsosam mat i en trivsam miljö med uteservering på Arenatorget.

• Kitchen öppnar en ny butik under hösten 2016.

• H&M expanderar och bygger om sin butik under 2016, en ökning med 600 kvm till totalt 2 100 kvm och lägger till inredningskonceptet Home.

– Vi arbetar strategiskt och fokuserat på att få till rätt butiksmix i Globen Shopping och vi är stolta och glada över att kunna presentera fem nya varumärken som alla stärker vårt utbud. Det är dessutom extra roligt att en befintlig hyresgäst som H&M väljer att expandera sin butik. För oss är det en tydlig signal att de känner en tilltro till Globen Shoppings framtida utveckling. I detta nu pågår även dialoger med flera viktiga aktörer och på sikt tittar vi på en utbyggnad av Globen Shopping”, säger Gabriella Månsson Hammond, Centrumchef Globen Shopping.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY