Image

Nya butiker i Globenområdet

Uthyrning Sedan Klövern förvärvade kontors- och handelsfastigheterna i Globenområdet under 2014 har ett utvecklingsarbete inletts för att förstärka butiksmixen och förbättra kundupplevelsen i Globen Shopping.
Publicerad den 8 Juni 2016
Annons
Image

Under de senaste månaderna har flera butiker och ett café flyttat in i Globen Shopping och fler butiker har planer på att expandera.

• Body Shop öppnade en ny butik i december 2015.

• Espresso House öppnade ett nytt café i april 2016 med uteservering både inne i Globen Shopping och utomhus på Arenatorget.

• BR Leksaker öppnade nyligen en ny butik.

• Freshii öppnar i juni en ny restaurang med hälsosam mat i en trivsam miljö med uteservering på Arenatorget.

• Kitchen öppnar en ny butik under hösten 2016.

• H&M expanderar och bygger om sin butik under 2016, en ökning med 600 kvm till totalt 2 100 kvm och lägger till inredningskonceptet Home.

– Vi arbetar strategiskt och fokuserat på att få till rätt butiksmix i Globen Shopping och vi är stolta och glada över att kunna presentera fem nya varumärken som alla stärker vårt utbud. Det är dessutom extra roligt att en befintlig hyresgäst som H&M väljer att expandera sin butik. För oss är det en tydlig signal att de känner en tilltro till Globen Shoppings framtida utveckling. I detta nu pågår även dialoger med flera viktiga aktörer och på sikt tittar vi på en utbyggnad av Globen Shopping”, säger Gabriella Månsson Hammond, Centrumchef Globen Shopping.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Trotsar stor premiumvärdering – de går in tyngst i K-Fastigheter

Bolag K-Fastigheters teckningskurs på 105 kronor ligger skyhögt över det aktuella substansvärdet. Men nio cornerstone-investerare går in i K-Fastigheter. Så här fördelas deras satsningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY