Image

Bjurfors får uthyrningsuppdrag vid Bromma Blocks

Uthyrning Bjurfors Näringsliv har fått i uppdrag att hyra ut 3 000 kvadratmeter i fastigheten Tackjärnet 4 vid Bromma Blocks.
Publicerad den 26 Februari 2013
Annons
Image
Tim Ringdahl. Bild: Bjurfors Näringsliv.
Tim Ringdahl.

- Det känns roligt att få arbeta med så fina ytor i det här attraktiva läget . Här kan vi erbjuda både butik, lager och kontor. Högst upp i fastigheten finns även en festvåning med milsvid utsikt över Bromma, säger Tim Ringdahl på Bjurfors Näringsliv.

Sedan Bjurfors Näringsliv nyligen startade upp sin lokalförmedling har man tecknat ett stort antal uppdrag, av varierande storlek.

- Vi har fått god respons på vårt nya verksamhetsområde och är redan i full gång. Vårt varumärke är starkt inom det här segmentet och i våra nätverk har vi noterat att denna tjänst uppfattas som mycket positiv, säger Patrik Ageman på Bjurfors Näringsliv.

Relaterade artiklar

Ämnen

Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Bjurfors Näringsliv, som är en del av Bjurforskoncernen, har varit en ledande aktör på den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Bjurfors Näringsliv verkar huvudsakligen inom nedanstående tre segment:

- Rådgivning och transaktioner avseende samtliga typer av kommersiella fastigheter, vilket är vår kärnverksamhet.
- Uthyrning och överlåtelse av industri-, kontors- och butikslokaler.
- Ombildning från hyresrätt till bostadsrätt, där vi bibeh...

Läs mer om Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY