Image

Bjurfors Näringsliv etablerar sig i Öresund

Bolag Bjurfors Näringsliv etablerar sig i Öresundsregionen och rekryterar Torbjörn Persson – med erfarenhet från bland andra DTZ och Skandiamäklarna Kommersiella – som ansvarig och partner för näringslivsdelen.
Publicerad den 7 September 2011

- Torbjörn Persson har en mångårig erfarenhet av kommersiella fastighetsförsäljningar i regionen och han besitter värdefull lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Med den här nyrekryteringen kan vi spetsa vårt erbjudande i Öresundsregionen inom områdena kommersiella fastigheter och ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter. Målsättningen är att vi i Öresundsregionen ska ha fyra-fem personer inom den här verksamhetsdelen. Vi håller därför dörren öppen för rekrytering av ytterligare medarbetare, säger Ola Lundqvist, vd för Bjurfors Sverige.

- I Stockholm och Göteborg har vi länge varit aktiva inom den kommersiella fastighetsmarknaden samt bedrivit ombildningsverksamhet och nu är det dags att satsa ordentligt även i Öresundsregionen, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors Sverige.

Satsningen på Bjurfors Näringsliv är en vidareutveckling av en verksamhetsdel inom vilken Bjurfors varit aktiv sedan mitten av 1980-talet. Verksamheten är inriktad mot konsulttjänster inom fastighetssektorn, såsom rådgivning, förmedling, uthyrning samt ombildningstjänster.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige