Image

Bjurfors Näringsliv och DTZ går samman i Göteborg

BOLAG Bjurfors Näringsliv Göteborg och DTZ kommer att gå samman under varumärket DTZ. Samgåendet gynnar både DTZ, som får en stark närvaro i Västsverige, och Bjurfors Näringsliv Göteborg som får tillgång till DTZ:s internationella nätverk och kunskap.
Publicerad den 1 September 2008

Anders Åberg, vd på Bjurfors Näringsliv Göteborg, kommer att vara ansvarig för DTZ-kontoret samt för DTZ:s Capital Markets team i Göteborg. I och med samgåendet ökar DTZ:s antal medarbetare med tio personer.

- Vi vill ta nästa steg för att kunna erbjuda våra kunder ytterligare värde. Efter att ha samarbetat i flera projekt har vi stort förtroende för DTZ:s kompetens och har valt att gå samman. Båda företagen har liknande företagskulturer. Vi prioriterar båda en etisk och proaktiv affärskultur i kombination med trevlig stämning där våra medarbetare både får möjlighet till stor frihet och mycket eget ansvar, säger Anders Åberg, ansvarig för Capital Markets, Göteborg, DTZ (tidigare Bjurfors Näringsliv Göteborg).

De som gynnas allra mest är dock de båda företagens kunder. Kunderna kommer att jobba med samma människor som tidigare i de båda bolagen. Samtidigt gör samgåendet att det enade företaget kan leverera en mer omfattande bild av fastighetsmarknaden idag och göra bättre förutsägelser om marknaden framöver.

Den internationella fastighetsrådgivaren DTZ har som ambition att ha en stark närvaro i de tre största städerna i varje land. Därför är Stockholm, Göteborg och Malmö prioriterade marknader för DTZ i Sverige. DTZ:s tradition är att förverkliga strategin genom samgåenden med starka, lokala aktörer.

- Nu kan vi garantera våra kunder i Västsverige avgjort bäst lokalkännedom i kombination med underbyggd rådgivning, säger Agneta Jacobsson, vd för DTZ i Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige