Image

Vellingebostäders vd avgår

Bostäder Vellingebostäders vd Anders Larsson har på egen begäran sagt upp sin anställning i bolaget. Ett beslut som beklagas mycket av både bolagets styrelse och ägare, Vellinge kommun. Arbetet med att finna Anders Larssons ersättare kommer att påbörjas omgående.
Publicerad den 1 Februari 2017
Anders Larsson. Bild: Vellingebostäder
Anders Larsson.

– Jag har trivts mycket bra i Vellingebostäder, men har efter noggrant övervägande beslutat mig för att anta den utmaning som jag erbjudits. Nämligen en nyinrättad roll som vd i ett Midroc bolag som kommer utveckla bostäder till rimliga boendekostnader, säger Anders Larsson.

– Anders är en mycket kompetent och lojal person. Han har under sina drygt fem år som vd haft stor betydelse i den kraftiga förändring som bolaget genomgått. Anders har sex månaders uppsägningstid och slutar någon gång i sommar, säger styrelseordförande Christer Tedestål.

Vellingebostäder står på en stabil grund, både vad gäller ekonomi och kompetens och har många påbörjade samt planerade byggprojekt. Den expansiva långsiktiga strategin kommer att fortgå.

Arbetet med att hitta Anders efterträdare påbörjas omedelbart, meddelar Christer Tedestål.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige