Hem » Branschguiden » Ägare/investerare » Elof Hansson Fastigheter AB

Fastighetssveriges Branschguide

Elof Hansson Fastigheter AB


Elof Hansson Fastigheter är ett ungt fastighetsbolag i Göteborg, som bygger vidare på 120 års tradition av att se och ta vara på affärsmöjligheter.

Vi är ett av tre affärsområden inom Elof Hansson-koncernen och vi investerar i, utvecklar, äger och förvaltar, i huvudsak kommersiella fastigheter samt investerar i nya projekt.

Ett av våra utvecklingsprojekt är Masthuggskajen i Göteborg. Tillsammans med andra aktörer skapar vi en ny urban miljö vid Masthuggskajen med bostäder, kontor och Global Business Gate, som ska bli Göteborgs nya arena för internationell handel och affärer. Läs gärna mer på www.globalbusinessgate.se.Skrivet om Elof Hansson Fastigheter AB

Folksam gör första köpet i Göteborg

Transaktioner Folksam köper sin första fastighet i Göteborg; det är Folksam Sak som köper en kontorsfastighet för 330 miljoner kronor.


Göteborg 400+

”Vår 400-årspresent till Göteborgs stad”

Göteborg 400+ Här, en bit ut i vattnet, ska det internationella handelsklustret Global Business Gate byggas. - Det här blir vår 400-årspresent till Göteborgs stad, säger Lennart Hedström, vd för Elof Hansson Fastigheter. På seminariet Göteborg 400+ presenteras projektet och framtidens Masthuggskajen, där 300 000 nya kvadratmeter planeras.


Elof Hansson rekryterar uthyrningschef

Karriär Thomas Pieschl har rekryterats som uthyrningschef till Elof Hansson Fastigheter.


Hyresgästernas Hus skapas i Elof Hanssons lokaler

Bygg/Arkitektur Elof Hansson och Hyresgästföreningen har tecknat avtal om utvecklingen av ett Hyresgästernas Hus på Första Långgatan i Göteborg. Målet är att skapa ett levande område med innerstadskaraktär.


Balder och Elof Hansson hyr ut till nytt stadsdelshus

Uthyrning Balder och Elof Hansson tecknar ett nytt hyreskontrakt om 5 500 kvadratmeter med SDN Majorna-Linné för ett nytt stadsdelshus med bibliotek på Första Långgatan i Göteborg.


Adress

Elof Hansson Fastigheter AB
Första Långgatan 17
413 80 Göteborg


Kontakt

Lennart Hedström

lennart.hedstrom@elofhansson.com