Image

Nya hyresrätter i centrala Vellinge

Bostäder Under våren blir det byggstart för 27 hyresrätter i centrala Vellinge. Totalentreprenör blir Peab och inflyttningen är planerad till sommaren 2017.
Publicerad den 10 December 2015
27 nya hyresrätter ska byggas i centrala Vellinge. Bild: Vellingebostäder
27 nya hyresrätter ska byggas i centrala Vellinge.

– Planlösningen är öppen och vardagsrumsfönster med dörr och låg bröstning skapar mycket ljus och härliga utblickar mot den grönskande och lugna gården. Alla lägenheter har fönster i två väderstreck och minst ett sovrum som vetter in mot gården. Vi har satsat på att skapa yteffektiva hyresrätter för att kunna erbjuda rimliga hyror, säger Anders Larsson, vd för Vellingebostäder.

De fyra största lägenheterna med fyra rum och kök är på 82 kvadratmeter. 13 stycken med tre rum och kök är på vardera 57 kvadratmeter och slutligen finns det nio lägenheter med två rum och kök på 48 kvadratmeter vardera.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Johansson om Helix och Oscars kamp: "Han ska ha credd"

Bolag Oscar Properties kris har inte gått Fastpartners vd Sven-Olof Johansson obemärkt förbi – men han försäkrar att framtiden för Helix, etapp två av Norra Tornen, inte påverkas av samarbetspartnerns utsatta läge. För Fastighetssverige berättar han mer om projektet och synen på affärskollegan Oscar Engelbert.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY