Trestadsmäklare rekryterar

Hampus Danielsson. Bild: SFR
Hampus Danielsson.

Publicerad den 14 Januari 2019

Skicka till e-post

Karriär Svensk Fastighetsrådgivning, fokuserat på Trestadsområdet (Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla) rekryterar Hampus Danielsson.

Hampus Danielsson kommer närmast från företagande i detaljhandeln, men har sedan tidigare erfarenhet av mäkleriverksamhet då han var med i uppstarten av Hemverket i form av kontorschef.

– Jag ser fram emot att vara en del av Svensk Fastighetsrådgivnings transaktionsteam tillsammans med Oscar Olofsson och Reine Arvidsson. Vi håller på med ett antal intressanta affärer just nu, bland annat ett större bostadsbestånd, säger Hampus Danielsson.

– Vi hade ytterligare ett starkt år under 2018 och känner att behovet av våra transaktionstjänster växer. Vi har i Hampus Danielsson hittat en perfect match, en person med stort intresse för affärer och fastigheter, och med ett starkt eget driv. Klockrent för vår kultur i bolaget, säger Oscar Olofsson, partner på SFR.

Under 2018 etablerade SFR sig i Göteborg och rekryterade då Ulf Teodorsson. Svensk Fastighetsrådgivning förmedlade under 2018 fastigheter för cirka 730 miljoner kronor.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se


ÄmnenSkicka denna artikel till e-post
Skriv ut/PDF


Senast från Fastighetssverige Plus

Privat fastighetsägare säljer allt till Balder

Transaktioner Fastighetssverige berättar mer förvärvsprocessen – och säljaren – i Balders 800-miljonersaffär i Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus

Fastighetssverige på sociala medier


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige
+ Plus

De är mest jämställda i branschen+ Plus
Johan Bråkenhielm.

Ännu ett toppnamn lämnar StendörrenAxel Josefson, Cecilia Fasth, Gunilla Grahn-Hinnfors och Patrik Andersson medverkar i ett panelsamtal med fokus på Göteborgs utveckling den 27 augusti på Posthotellet.

Lokalmarknadsdagen: Göteborgs stora framtidsfrågor diskuterasAnders Danielsson, vd för Skanska.

Skanska miljardsäljer i HelsingforsOla Serneke.

Ola Serneke sommarpratar: "Hedrande"Gustav Källén.

Svefa förstärker transaktionsteamet med två nya medarbetareLilium fyller upp med Region VästernorrlandEastnine planerar unikt kontorshus i träFastighetssverige PLAY


Branschguiden

Kristofer Ehrenborg.

Forsen stärker upp chefsledet i Göteborg+ Plus

Ramstedt: "Målet är att hitta affärer där vi kan tillföra värden"+ Plus

De har störst driftöverskott i branschenAilon utvecklar 5 000 nya bostäder med utländsk bjässeNyfosas Jens Engwall intervjuas på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 22 augusti.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Heta Stolen – Jens EngwallJuvelen.

Vasakronan köper Juvelen för 563 miljonerDavid Neil

Genesta säkrar 3,6 miljarder till ny fondKlart för byggstart av Northvolts batterifabrik i SkellefteåHanna Tolke.

Svenska Handelsfastigheters CFO lämnar bolagetBrf Kronhöjden.

Hive Workspace öppnar hos Riksbyggen i PartillePeter Walhed.

Ny fastighetschef till Uppsala SkolfastigheterViktor Svensson, vd för Rejlers, och Peter Syrén, vd för Midroc Properties, och Maria Ekström, affärschef kommersiellt på Midroc Properties.

Rejlers flyttar in i The Edge
Se fler nyheter