Image
Signalfabriken.
Signalfabriken. Bild: Koncept

Sats väljer Signalfabriken – hyr 5 000 kvadratmeter

Uthyrning Newsec har tecknat långa hyresavtal avseende totalt cirka 5 000 kvadratmeter i Signalfabriken i Sundbyberg. Hyresgäst är Sats som dels kommer att flytta sitt huvudkontor om cirka 2 000 kvadratmeter till kvarteret, och dels öppna ett helt nytt gym om 3 000 kvadratmeter.
Publicerad den 17 Januari 2013
Signalfabriken. Bild: Koncept
Signalfabriken.

Signalfabriken ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta och kommer efter om- och tillbyggnad att omfatta totalt cirka 36 000 kvadratmeter.
- Tillsammans med välkända kedjor, lokala butiker och serviceinriktade verksamheter kommer Sats bidra till att Signalfabriken blir Sundbybergs nya mötesplats med en härlig mix av handel, service och upplevelser, säger Jonas Törnell, affärsansvarig på Newsec Asset Management, som tillsammans med fastighetsägaren Alecta utvecklar Signalfabriken.
Sats nya huvudkontor om cirka 2 000 kvadratmeter kommer att ligga i det nya höghuset i Signalfabriken. Inflyttning sker i december 2013. Vidare kommer Sats att öppna ett helt nytt gym om drygt 3 000 kvadratmeter, som kommer att vara bolagets modernaste. Öppning planeras till fjärde kvartalet 2013.
- Genom att vi flyttar både huvudkontoret och träningscentret under samma tak kommer vi närmare den dagliga verksamheten. Samtidigt ökar synligheten för vad vi arbetar med mot kontorsgäster och partners. Med de spännande lokalerna i Signalfabriken och det centrala läget stärker vi vår position som Nordens ledande träningsföretag, och bidrar till att hjälpa ännu fler att träna regelbundet, säger Christian Mannerstråle, Nordic development manager på Sats.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige