Image
Bild: Koncept

Newsec tecknar nytt i Signalfabriken

Uthyrning Newsec har tecknat ett 15-årigt hyresavtal avseende drygt 500 kvadratmeter i Signalfabriken i Sundbyberg.
Publicerad den 13 December 2012
Signalfabriken. Bild: Koncept. Bild: Koncept
Signalfabriken. Bild: Koncept.

Hyresgäst är Folktandvården som kommer att öppna en anläggning med elva behandlingsrum i kvarteret. Signalfabriken ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta och kommer efter om- och tillbyggnad att omfatta totalt cirka 36 000 kvadratmeter.
- Kombinationen av välkända kedjor som H&M och Lindex samt flera serviceinriktade verksamheter såsom Folktandvården, Story Hotel och Stadsbiblioteket kommer att bidra till ett myllrande folkliv, säger Jonas Törnell, affärsansvarig på Newsec Asset Management, som tillsammans med fastighetsägaren Alecta utvecklar Signalfabriken.
Efter den planerade till- och ombyggnationen blir Signalfabriken Sundbybergs nya mötesplats med ett brett och varierat utbud. Byggnadsarbetet pågår enligt plan och invigningen är beräknad till slutet av september 2013.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige