Image

Första uthyrningen i Signalfabriken genomförd

Uthyrning Newsec har tecknat det första hyreskontraktet i kvarteret Signalfabriken i Sundbyberg, Stockholm, en uthyrning på 3 000 kvadratmeter. Signalfabriken ägs av Alecta.
Publicerad den 19 Augusti 2011
Annons
Image

Newsec har tecknat det första hyreskontraktet i kvarteret Signalfabriken i Sundbyberg, Stockholm. Story Hotel AB hyr 3 000 kvadratmeter och kommer att driva ett hotell med 75 rum. Signalfabriken ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta.

Efter om- och tillbyggnad kommer Signalfabriken att omfatta 36 000 kvadratmeter.

- Vi är stolta över att kunna välkomna Story Hotel som hyresgäst på ett långtidskontrakt. Storys hotellkoncept passar väl in i visionen som innebär att vi utvecklar en helt ny och unik mötesplats där människor skall trivas. Nu fokuserar vi uthyrningsarbete på handel och kontor, där butikslokaler från 50 till 1 000 kvadratmeter och kontor från 250 till 5 000 kvadratmeter kan erbjudas, säger Jonas Törnell, affärsansvarig på Newsec Asset Management, som tillsammans med fastighetsägaren Alecta utvecklar Signalfabriken.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige