Image
Bild: Koncept

Hälften uthyrt i Signalfabriken

Uthyrning Newsec har tecknat hyreskontrakt med H&M och Lindex gällande kvarteret Signalfabriken i Sundbyberg, Därmed är cirka hälften av den planerade handelsytan redan uthyrd. Signalfabriken ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta och kommer efter om- och tillbyggnad att omfatta totalt cirka 36 000 kvadratmeter.
Publicerad den 5 September 2012
Annons
Image
Signalfabriken. Bild: Koncept. Bild: Koncept
Signalfabriken. Bild: Koncept.

Newsec har för Alectas räkning tecknat ett hyresavtal med H&M avseende en butik om drygt 1 500 kvadratmeter i Signalfabriken i centrala Sundbyberg, Stockholm. Vidare har ett hyresavtal tecknats med Lindex avseende en butik om cirka 750 kvadratmeter.

- Vi är stolta över att kunna välkomna två starka varumärken i form av H&M och Lindex till Signalfabriken. Nu fokuserar vi uthyrningsarbetet på butikslokaler från 50 - 1 000 kvadratmeter och kontor från 250 - 5 000 kvadratmeter, säger Jonas Törnell, affärsansvarig på Newsec Asset Management, som tillsammans med fastighetsägaren Alecta utvecklar Signalfabriken.

Sedan tidigare är hyreskontrakt tecknat med Story Hotel som blir Sundbybergs mest centrala hotell med drygt 80 rum. I bottenplanet planeras en högklassig restaurang och bar. Även Sundbybergs Stadsbibliotek kommer att finnas i kvarteret.

Kvarteret Signalfabriken, som omfattar 5 000 kvadratmeter handels- respektive kontorsyta, samt hotell och 120 lägenheter, blir en spännande komplettering till Sundbybergs stadskärna.

Byggnadsarbetet pågår enligt plan och invigningen är beräknad till slutet av september 2013.

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hufvudstaden allt närmare påbyggnad – mitt i city

Bygg/Arkitektur Bolaget siktar på att höja cityfastigheten Orgelpipan 7 med flera våningar för bland annat kontor och handel. Fastighetssverige berättar mer om planen som är nära antagande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige