Image
Revelop hyr ut åt Derome på Kryptongatan i Mölndal.
Revelop hyr ut åt Derome på Kryptongatan i Mölndal.

Revelop utvecklar åt Derome i Mölndal

Uthyrning Revelop har tecknat hyresavtal med Derome Maskinuthyrning om 1 530 kvadratmeter kontor och lager på Kryptongatan i Mölndal. Uthyrningen innebär att Revelop utvecklar en befintlig byggrätt som anpassas efter Deromes behov. Derome tillträder lokalerna under första kvartalet 2023.
Publicerad den 28 April 2022
Annons
Image

Derome är Sveriges största privata träindustri och består idag av åtta affärsområden med hela kedjan från skog till färdiga hus. Hyresavtalet innebär att affärsområdet Derome Maskinuthyrning hyr totalt 1 530 kvadratmeter kontor och lager i Revelops fastighet på Kryptongatan 6 i Mölndal, en fastighet som förvärvades under första halvåret 2021.

I samband med att lokalerna anpassas investerar Revelop dels i de befintliga ytorna, dels i en nybyggnation om cirka 1 000 kvadratmeter. Hela byggnationen byggs och certifieras med högsta möjliga klassning.

Revelop arbetar efter ett utpräglat hållbarhetskoncept för att förädla och utveckla kommersiella fastigheter i Sveriges tre storstadsområden. Det innebär dels att Revelop tar sina fastigheter på en hållbarhetsresa från brunt till grönt, dels att bolaget investerar i områden och fastigheter i behov av förändring.

– När vi förvärvade fastigheten på Kryptongatan var vår strategi att förädla den befintliga byggnaden och parallellt hyra ut de kontorsvakanser som fanns samt utveckla en outnyttjad byggrätt. Det är jättekul att vi nu har uppfyllt våra mål på mindre än ett år, säger Revelops koncernchef Thomas Sipos.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hufvudstaden allt närmare påbyggnad – mitt i city

Bygg/Arkitektur Bolaget siktar på att höja cityfastigheten Orgelpipan 7 med flera våningar för bland annat kontor och handel. Fastighetssverige berättar mer om planen som är nära antagande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige