Image

Lennart Weiss analyserar situationen efter valet

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det mesta tyder på att vi efter söndagens val kommer att ha ett minst sagt struligt politiskt läge i landet. Lennart Weiss, fastighetsbranschens önskefavorit till bostadsministerposten, kommer till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 11 oktober och analyserar det aktuella läget och vad det betyder för bostadspolitiken och bostadssituationen i landet.
Publicerad den 7 September 2018
Lennart Weiss Bild: Veidekke
Lennart Weiss

Lennart Weiss är S-märkt debattör i bostadsfrågor och kommersiell direktör på Veidekke. Han har en bakgrund inom Socialdemokraterna och har även varit vd för NAI Svefa. Han har utsetts till fastighetsbranschens favorit till posten som bostadsminister.

Den 11 oktober hålls Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Du ser programmet här och du anmäler dig här.

Fram till den 14 september kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande – anmäl fyra personer, betala bara för tre!

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar seminariet, med Serneke som huvudsponsor och Castellum, Klövern och Lindahl som partnerföretag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2019

Var: Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala Torg 1

När: Onsdag 9 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här, senast 4 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2018 års event här:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY