Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2018

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2018

Torsdag 11 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering/frukostmingel från 08.15)

Ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.Partners 2018

Serneke Group


Ola Serneke, Vd

Partnerlogo Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamt inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Sedan starten 2002 har Serneke utvecklats från ett lokalt entreprenadbolag till en dynamisk entreprenadkoncern med över 1000 anställda som på allvar tar positionen som utmanaren på marknaden för större bygg- och anläggningsentreprenader. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen är en av flera förklaringar till framgångarna. Mellan 2002 och 2017 ökade intäkterna från 14 miljoner kronor till 5,6 miljarder kronor. Sedan november 2016 är Serneke börsnoterade på Nasdaq Stockholms huvudlista.

Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg med ytterligare 13 kontor från Malmö till Uppsala. Målet är att expandera ännu mer, bland annat genom att fokusera på storstadsområdena Göteborg, Malmö och Stockholm. Serneke är nästa generation entreprenadföretag, de vågar tänka annorlunda och utmana normer. De erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och med ett modernare synsätt.

Lindahl


Lars Söderlund, advokat och partner på Lindahl i Göteborg.

Partnerlogo

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med omkring 400 medarbetare varav drygt två tredjedelar är jurister. Klienterna återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher.
Lindahls fastighetsgrupp tillhör landets främsta och med den breda erfarenhet och kapacitet som finns i gruppen kan vi erbjuda affärsjuridisk fullservice till aktörer inom fastighetsbranschen, från de största transaktionerna till löpande rådgivning i klientens dagliga verksamhet.
Lindahls fastighetskompetens är aldrig långt borta. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Örebro.

Klövern


Rutger Arnhult, vd, Klövern

Partnerlogo Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde om drygt 46 mdkr. Våra över 400 fastigheter har en total uthyrningsbar yta på nästan 3 miljoner kvadratmeter. Vi erbjuder våra hyresgäster attraktiva lokaler i en lång rad starka regionstäder över hela landet, som t ex Stockholm, Göteborg, Malmö. Vi är främst fokuserade på kontor men erbjuder även lokaler inom lager och logistik. Dessutom arbetar Klövern Living med ett stort antal projekt av bostadsutvecklingskaraktär. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang. Genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra över 5 000 hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Castellum


Anders Nilsson, vd Castellum Region Stockholm

Partnerlogo Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med ett totalt fastighetsvärde om cirka 72 miljarder kronor.
Fastighetsbeståndet består av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri med en total uthyrningsbar yta om 4,7 miljoner kvadratmeter. Fastigheterna finns i 20 städer från Luleå i norr till Malmö och Köpenhamn i söder och ägs och förvaltas under det gemensamma varumärket Castellum. Vår storlek ger oss samlade resurser att utveckla effektiva och hållbara arbetsplatser och samhällen. Samtidigt fortsätter vi att agera som ett av de minsta fastighetsbolagen – med genuin kännedom om den lokala marknaden och enkla vägar mellan kunden och oss. 
Castellum har under 2016 tilldelats två utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, dels Global Sector Leader av GRESB vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och industrilokaler, dels förstapris för hållbarhetsrapportering från EPRA. Castellum har dessutom valts ut att ingå i Dow Jones Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.
Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap.

 

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2018

Var: Elite Hotel Academia, Suttungs gränd 6, Uppsala. 

När: Torsdag 11 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här senast fredag 5 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2018 års event här:


Huvudsponsor:


Partners: