Image

Ica Fastigheter förstärker verksamheten för projektutveckling

Bolag Som ett led i Ica Fastigheters strategi att utveckla långsiktigt hållbara platser i urbana miljöer förstärks verksamheten inom projektutveckling med en ny chefsroll som tillträds av Fredrik Johansson.
Publicerad den 14 December 2017
Fredrik Johansson. Bild: Ica Fastigheter
Fredrik Johansson.

Fredrik Johansson som i dag arbetar som projektutvecklare inom Ica Fastigheter kommer i den nya rollen leda arbetet inom den växande avdelningen för projektutveckling.

– Vi är mycket glada över att Fredrik tackat ja till att leda vår satsning inom Projektutveckling. Fredriks entreprenörsanda, starka ledaregenskaper och fokus på hållbarhet är mycket viktiga egenskaper för att driva Ica Fastigheters stora och komplexa projekt in i framtiden, säger Catrine Axelsson, affärsområdeschef inom Ica Fastigheter.

Fredrik Johansson tillträder rollen som chef för projektutveckling den 15 december och inleder sitt uppdrag med att rekrytera ytterligare två nya projektutvecklare som förstärker den nya avdelningen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige