Image

HSB bygger de sista etapperna i Blåsut

Bostäder På söndag startar försäljningen av Brf Rallaren i Blåsut i Stockholm. Rallaren kommer att bestå av 141 lägenheter.
Publicerad den 11 Mars 2016
Rallaren kommer att bestå av 141 lägenheter. Bild: HSB
Rallaren kommer att bestå av 141 lägenheter.

HSB har tidigare uppfört 350 bostadsrätter i stadsdelen Blåsut. Nu är det två etapper kvar innan området är klart, först ut är deras Brf Rallaren där försäljningen startar på söndag.

– Intresset från våra medlemmar är mycket stort och vi hoppas på stor uppslutning på söndag, säger Anders Svensson, vd för HSB Stockholm.

Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av 141 lägenheter fördelat på två till fem rum och kök. Husen omgärdar en innergård och i anslutning till denna uppförs en förskola med plats för cirka 100 barn.

– Vi bygger kvartersstad med söderkänsla. Här ska det vara enkelt att leva, umgås och trivas med närhet till det mesta, säger Johanna Berg, projektchef på HSB Bostad.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige