Image
Henning Taube Hansen.

Ny ekonomi- och finanschef till HSB Stockholm

Bolag Henning Taube Hansen har tillträtt som ny ekonomi- och finanschef på HSB Stockholm. Han har lång erfarenhet från såväl bankvärlden som fastighetsbranschen.


Annica Ånäs.

Atrium Ljungberg säljer bostadsområde till HSB

Transaktioner Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har idag träffat avtal om försäljning av fastigheterna Kolding 1 och Kolding 2 i Ärvinge, Kista i norra Stockholm. Fastigheterna omfattar drygt 37 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 29 byggnader med totalt 417 hyreslägenheter. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 1,1 miljarder kronor. Köpare är HSB Stockholm.


Arvid Hagberg blir energistrateg på HSB Stockholm.

HSB rekryterar energistrateg

Karriär HSB Stockholm har rekryterat Arvid Hagberg till den nya rollen som energistrateg. Syftet är att ytterligare sänka energianvändningen i de egna fastigheterna, och därmed bidra till att nå målet om nära-noll i utsläpp av växthusgaser år 2030.


Perspektiv från Nytorget.

Kritiserat brf-projekt på Söder stoppas – efter sex år

Bostäder Staden drar i handbromsen: "Kan inte hantera de inkomna synpunkterna".


HSB köper i Haninge

Transaktioner HSB Stockholm har förvärvat ännu en fastighet vid Handens Centrum i Haninge kommun. Förvärvet skapar förutsättningar för att utveckla området med ny bostadsbebyggelse.


Hon blir ny vice vd för HSB Stockholm

Bolag HSB Stockholm har utsett Torbjörn Dackes efterträdare på vice vd-posten.


Planarbetet för HSB Stockholms landmärke inlett

Bygg/Arkitektur HSB sätter full fart med arbetet med Jubileumsprojektet i Hagastaden. Inför att HSB Stockholm fyller 100 år förverkligar medlemsorganisationen tillsammans med Stockholms stad visionerna för det nya landmärket mot Hagaparken och Norrtull.


Riksbyggen säljer fastighet i Årsta

Transaktioner Fastigheten Svärdlången 8 i Årsta, Stockholm, innehåller 57 hyresrättslägenheter. Riksbyggen säljer nu fastigheten till HSB Stockholm.


Ny ekonomi- och finanschef till HSB

Karriär Nu står det klart att det blir Lars Brogren som efterträder Torbjörn Dacke som ekonomi- och finanschef på HSB Stockholm. Han tillträder tjänsten innan sommaren 2018.


HSB Stockholm köper i Skarpnäck

Transaktioner HSB Stockholm har köpt fastigheten Autopiloten 3 i Skarpnäck av Lennart Ericsson Fastigheter. Tillträde sker den 1 november.


HSB Stockholm utser affärsområdeschef

Karriär HSB Stockholm stärker sin satsning på hyresrätter genom att utse Anders Joachimsson till ny affärsområdeschef. Han kommer närmast från en roll som fastighetsutvecklingschef på bolaget.


Wonna I de Jong köper av HSB

Transaktioner Wonna I de Jong köper tre hyresfastigheter, 158 lägenheter, av HSB Stockholm.


De utsågs till Årets Fastighetsförvaltare

Event Stefan Nipstrand, Svenska Handelsfastigheter och Antti Ahonen från HSB Stockholm har utsetts till Årets Fastighetsförvaltare. AFF Forum står bakom utmärkelsen.


HSB Stockholm lanserar lärlingsprogram

Bolag I dag påbörjar 15 elever HSB Stockholms nya lärlingsprogram för fastighetsskötare, som är ett samarbete med Arbetsförmedlingen.


HSB bygger i Solna

Bygg/Arkitektur HSB inleder försäljning av lägenheter i nytt område i Solna.


HSB lanserar projekt för att lösa bostadsbrist för studenter

Bolag HSB Stockholm sjösätter ett samarbete med Ett tak två generationer för att försöka lösa bostadsbristen för studenter i Stockholm. Initiativet som ska matcha bostadslösa studenter med seniorer med ledigt bostadsutrymme.


HSB säljstartar i Nacka

Bostäder I slutet av augusti startar försäljningen av 84 lägenheter i brf Tollare Hamnplan.


BRF Toppsockret får HSB Stockholms klimatpris.

Toppsockret prisas för klimatarbete

Energi/miljö HSB Stockholms klimatpris 2015 delas ut till BRF Toppsockret i Farsta. Bakom utmärkelsen ligger 15 års målmedvetet och framgångsrikt arbete med miljö- och energifrågor i föreningen, som i år inviger en toppmodern hybridvärmeanläggning.


HSB bygger de sista etapperna i Blåsut

Bostäder På söndag startar försäljningen av Brf Rallaren i Blåsut i Stockholm. Rallaren kommer att bestå av 141 lägenheter.


HSB Stockholm anställer två chefer

Bolag Sofie Roy-Norelid blir ny chef för affärsområdet förvaltning och Erica Nordström tillträder som chef för det nyinstiftade affärsområdet medlem och marknad.