Image
Henning Taube Hansen.
Henning Taube Hansen. Bild: Corner Property Partners

Ny ekonomi- och finanschef till HSB Stockholm

Bolag Henning Taube Hansen har tillträtt som ny ekonomi- och finanschef på HSB Stockholm. Han har lång erfarenhet från såväl bankvärlden som fastighetsbranschen. – Jag är väldigt glad att Henning nu är en av oss. Hans erfarenhet och kompetens kommer att stärka vår ekonomi och affär, men också den digitala omställning vi befinner oss i, säger Anders Svensson, vd för HSB Stockholm.
Publicerad den 17 September 2019

Henning Taube Hansen kommer närmast från en konsultroll, och har tidigare erfarenhet från bankvärlden och fastighetsbranschen i både Sverige och Danmark. I och med den nya rollen tar han också plats i HSB Stockholms ledningsgrupp.
– Jag är både glad och stolt över att bli en del av HSB. Ett etablerat varumärke som varit en ledande aktör på den svenska bostadsmarknaden i snart hundra år. Nu står vi inför en omställning och behöver tänka annorlunda då både marknaden för nyproduktion och förvaltningsbranschen är i förändring, säger Henning Taube Hansen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige