Image

HSB Stockholm anställer två chefer

Bolag Sofie Roy-Norelid blir ny chef för affärsområdet förvaltning och Erica Nordström tillträder som chef för det nyinstiftade affärsområdet medlem och marknad.
Publicerad den 3 Mars 2016
Erica Nordström och Sofie Roy-Norelid. Bild: HSB Stockholm
Erica Nordström och Sofie Roy-Norelid.

Sofie Roy-Norelid kommer närmast från rollen som förvaltningschef på HSB Norra Stor-Stockholm, där hon bland annat arbetat med kvalitetsutveckling. Sofie Roy-Norelid har även ett förflutet som chef för affärsutveckling och administration på Fastighetsägarna Sverige AB, som departementssekreterare vid Regeringskansliet samt lektor inom organisation och management vid Stockholms Universitet.

– Sofie har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och en gedigen meritlista. Dessutom har hon god kännedom om HSBs affär och organisation från tjänsten som förvaltningschef på Norra Stor-Stockholm. Vi är mycket glada över att kunna förstärka vårt team med en så kompetent medarbetare som Sofie, säger Anders Svensson, vd för HSB Stockholm.

Sofie Roy-Norelid tillträder tjänsten i mitten av april.

Erica Nordström har arbetat med marknadsföring inom HSB sedan 2007 och innehar för närvarande posten som tillförordnad marknadschef på HSB Stockholm. Under affärsområdet medlem och marknad sammanfogas HSB Stockholms medlems-, marknads- och säljfunktioner.

– Genom sammanslagningen kan vi skapa en effektivare organisation med ökad samordning mellan extern och intern kommunikation och möjligheter att bättre paketera vårt utbud och våra tjänster, säger Anders Svensson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige