Image

Christer Abrahamsson ny regionchef på Tyréns

Karriär Christer Abrahamsson har anställts som ny regionchef på Tyréns region väst. Han kommer närmast från Länsstyrelsen i Västra Götaland, där han har varit samhällsdirektör.
Publicerad den 4 November 2015
Christer Abrahamsson. Bild: Tyréns
Christer Abrahamsson.

I region väst ingår kontor i Göteborg, Alingsås, Karlstad och Stenungsund med totalt 160 medarbetare.

– Jag tror att Christer blir en bra chef för regionen och även ett bra tillskott till Tyréns ledningsgrupp. Hans erfarenhet kring stadsbyggnadsfrågor kommer att berika oss, säger Ulrika Francke, vd för Tyréns.

Innan Länsstyrelsen arbetade Christer med stadsbyggnad dels som planarkitekt, planchef och stadsbyggnadschef i Göteborgs stad och dels som stadsbyggnadschef i Mölndals kommun. Han har även arbetat på GF konsult AB.

– Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen att leda Tyréns i Västsverige. Strategin är lagd i Tyréns och vi kommer att hålla fortsatt kurs med fokus på att utveckla vår verksamhet och växa på marknaden, säger Christer Abrahamsson.

- I Västsverige saknas det inte utmaningar men möjligheterna är stora och många. Det gäller att göra rätt strategiska vägval. Lyckas vi navigera rätt så bedömer jag förutsättningarna som mycket goda för en fortsatt framgång och stark utveckling för Tyréns i Västsverige och i Norge, fortsätter han.

Christer Abrahamsson tillträder sin tjänst i början av 2016. Tyréns vice vd Birgitta Olofsson är tillförordnad regionchef till dess att Christer Abrahamsson börjar.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige