Image

Tyréns fortsätter sin expansion i Mälardalen

Bolag Tyréns har rekryterat Mikael Hultgren som ny avdelningschef för bygg- och projektledning i Västerås. Mikael Hultgren kommer närmast från Hifab där han arbetade med projektledning.
Publicerad den 10 December 2015
Mikael Hultgren blir ny avdelningschef för bygg- och projektledning i Västerås. Bild: Tyréns
Mikael Hultgren blir ny avdelningschef för bygg- och projektledning i Västerås.

Mikael Hultgren har tillträtt som avdelningschef för bygg och projektledning inom affärsområde fastighet och bygg i Tyréns region mitt. Han kommer närmast från Hifab där han arbetade med projektledning. Innan dess har Mikael Hultgren bland annat varit projektledare inom installationsbranschen och har även arbetat internationellt i olika roller.

– Mikael Hultgren har en bred kompetens och erfarenhet av hela spannet inom bygg och projektledning samt installation. Med sitt stora nätverk och gedigna erfarenhet är han rätt person att utveckla avdelningen bygg och projektledning i Västerås, säger affärsområdeschef Fredrik Mellgren.

– Jag trivs i en miljö där utrymme för en stark framtidstro finns, att kunna utveckla affärsrelationer i sammantagna begrepp tillsammans med kunderna är en mycket betydande motor i utvecklingen av avdelningen. Att hitta smarta lösningar inom installations- och byggteknik från tidiga skeden till förvaltning är jätteroligt, säger Mikael Hultgren.

Som en del i Tyréns satsning i region mitt planeras en expandering av det nuvarande kontoret i Västerås. Ett nytt, större kontor med fokus på kompetenser inom fastighet och byggnad och mark och anläggning kommer att etableras under hösten 2016.

– Då Mälardalsregionen är ett av de hetaste och mest expansiva områdena i Sverige just nu så känns satsningen på ett nytt, modernt och större kontor i Västerås helt rätt. Förhoppningsvis kommer den här satsningen skapa nya arbetstillfällen, vilket vi märker redan nu, samt göra Tyréns till en ny viktig samarbetspartner för aktörer i regionen, säger affärsområdeschef Fredrik Mellgren.

Idag består regionen av länen; Dalarna, Gävleborg, Uppsala, Västmanland, Örebro, Södermanland samt Östergötland. I region Mitt finns Tyréns idag representerat på orterna; Gävle, Borlänge, Uppsala, Linköping, Norrköping, Örebro och Järvsö. I regionen finns 77 kommuner som tillsammans har en folkmängd om 2,2 miljoner.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige