Image
Multiaktivitetshuset i Gällivare.

Stort multiaktivitetshus bidrar till samhällsutvecklingen i Gällivare

Bygg/Arkitektur Snart planeras byggstart på ett 24 000 kvadratmeter stort nytt, modernt aktivitetshus med utrymme för idrott, simhall, äventyrsbad, bio, bibliotek, musik, fritidsgård och restaurang.


Nestinbox-bostäderna är inspirerade av fågelholkar.

Fågelholksinspirerat projekt handlar upp konsulter

Bygg/Arkitektur Projektet Nestinbox går ut på att producera fågelholksinspirerade bostäder på bergväggar. Nu har projektet anlitat flera namnkunniga konsulter som ska verifiera att konceptet är genomförbart.


Peter Koserius Nordberg.

Går från Westerlinds till Tyréns

Karriär Peter Koserius Nordberg blir ny chef för avdelningen Arkitektur & Planering på Tyréns i Sundsvall.


Dag Måhlstrand, ny innovationschef på Tyréns.

Så ska Tyréns bli branschbäst på innovation

Bolag Dag Måhlstrand har utsetts till ny innovationschef på Tyréns – uppdraget är att göra samhällsbyggnadskonsulten bäst på innovation i branschen. För Fastighetssverige berättar han hur det ska gå till och varför det är ett sånt viktigt fokus.


Dag Måhlstrand.

Tyréns lyfter innovationsarbetet med en Head of Innovation

Bolag Samhällsbyggnadskonsulten Tyréns har rekryterat Dag Måhlstrand till den nya rollen som Head of Innovation.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg
Ylva Berg från Tyréns och Gunilla Liedman från Spacemaker pratar om digitalisering inom bygg och stadsutveckling på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering i Göteborg på Elite Park Avenue Hotel den 21 november.

FMD Digi GBG: Fokus på bygg och stadsutveckling

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Den 21 november samlas teknik- och framtidsintresserade i branschen på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Ett av dagens fokusområden är bygg och stadsutveckling.


Jessica Petrini.

Hon blir ny HR-chef för Tyréns

Bolag Jessica Petrini har utsetts till HR-chef för Tyrénskoncernen.


Alexandra Stassais Söderblom.

Alexandra Stassais Söderblom ny affärschef på Tyréns

Bolag Alexandra Stassais Söderblom har utsetts till affärschef för affärsområde projektledning på Tyréns. Alexandra kommer närmast från Swedavia, där hon var projektchef för utbyggnaden av Arlanda flygplats.


Emma Berggren.

Ny arkitekturchef på Tyréns

Bolag Emma Berggren är ny avdelningschef för arkitektur på Tyréns.


Ny regionchef på Tyréns

Bolag Tyréns fortsätter göra förändring i sin organisation och utser Andreas Brehm Fredin till ny regionchef för Tyréns region öst.


Ulrika Francke är Årets Samhällsbyggare 2018

Sverige Den tidigare Tyréns-vd:n Ulrika Francke har utsetts till Årets Samhällsbyggare 2018.


En skiss på Västerås nya resecentrum.

Så blir Västerås nya resecentrum

Bygg/Arkitektur Det 12 000 kvadratmeter stora projektet som nu är ute på samråd är en del av den långsiktiga stadsförnyelseplanen "3B - Bygg bort barriärer" och innehåller även kontor och upp till 400 nya bostäder.


Tyréns rekryterar ny affärschef i region nord

Bolag Helena Danielsson har anställts som affärschef för konstruktion och installation i Tyréns region nord. Hon kommer närmast från en tjänst som gruppchef på WSP Management.


Tyréns utökar sitt arkitektteam

Bolag Frida Feil och Lisa Andersson som båda är specialiserade på planfrågor anställs till Tyréns arkitektavdelning i Skellefteå.


Cecilia Granath blir Sverigechef när Tyréns bildar koncern

Bolag Tyréns förstärker på hemmamarknaden och utser Cecilia Granath till Sverigechef. Samtidigt bildar bolaget koncern med syfte att ytterligare bredda erbjudandet på den nordeuropeiska marknaden.


Ny affärschef till Tyréns

Bolag Pernilla Mollstedt ansluter till Tyréns och blir affärschef för Region Mitt.


Utvecklar ljud för 3D-miljöer

Bygg/Arkitektur Ett nytt forskningsprojekt ska utveckla ljud för virtuella 3D-miljöer. Syftet är att förbättra de verktyg som finns för att förstå hur ljud upplevs och påverkas av byggnadsmaterial, omgivning och arkitektur – redan innan en byggnad är uppförd.


Tyréns flyttar in hos Skellefteå Industrihus

Uthyrning Tyréns har tecknat avtal för nya kontorslokaler i kvarteret Svalan där Skellefteå Industrihus planerar för nytt kontorshus.


1 500 bostäder till norra Uppsala

Bostäder I norra Uppsala detaljplanelägger Uppsala kommun nu för uppåt 1 500 nya bostäder tillsammans med kontor, nya förskolor och en ny park. Dialogprocessen med byggherrar för utvecklingen en första etapp i Börjetull är avslutad och två vinnande förslag har utsetts.


Stor nybyggnation vid Skaraborgs sjukhus

Bygg/Arkitektur Västfastigheter har gett Tyréns i uppdrag att projektera arbetet för en nybyggnation på 65 000 kvadratmeter vid Skaraborgs sjukhus i Skövde. Arbetet genomförs tillsammans med Semrén och Månsson.