Image
Karl Olof Dedering, ny CIO på Tyréns Group.
Karl Olof Dedering, ny CIO på Tyréns Group. Bild: Tyréns

Olof Dedering ny CIO för Tyréns

Karriär Olof Dedering har utsetts till CIO för Tyréns Group. Han har drygt 20 års erfarenhet av att leda produkt- och tjänsteutveckling, försäljning och digital transformation i internationella konsult- och techbolag.
Publicerad den 30 Januari 2023

Olof Dedering kommer närmast från en roll som Vice President, Credit Solutions på TietoEvery och har dessförinnan haft ledande roller i bolag som Tieto, Emric, Opus Capita och Itella.

– Olof har framgångsrikt drivit IT-transformation i komplexa miljöer och stora organisationer och har ett stort intresse för människor och ny teknik. Hans engagemang och fokus på värdeskapande IT sammanfaller väldigt väl med Tyréns ambition att bidra till hållbara städer och samhällen, säger CEO Johan Dozzi.

Tyréns satsar stort på innovation med målet är utveckla dagens och framtidens städer.

– Det känns väldigt spännande att ansluta till Tyréns som har både ambitionen, kunskapen och kapaciteten att leda den digitala utvecklingen inom samhällsbyggnad. Att skapa nya värden med hjälp av teknik, och kunna bidra till en enklare vardag för våra kunder och medarbetare känns både inspirerande och spännande, säger Olof Dedering .

Olof Dedering tillträder den 30 januari och kommer att ingå i koncernledningen för Tyréns Group.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige