Image
Pehr Lundström ny affärschef på Tyréns.
Pehr Lundström ny affärschef på Tyréns. Bild: Tyréns

Pehr Lundström ny affärschef på Tyréns

Bolag Idag tillträder Pehr Lundström som ny affärschef med ansvar för arkitekturverksamheten i norra Sverige på Tyréns.
Publicerad den 10 Oktober 2022

Pehr Lundström har närmast varit projekteringschef på Lindbäcks Bygg. Dessförinnan har han bland annat varit projektledare/avdelningschef på Tyréns, drivit arkitektverksamhet som delägare på Collage Arkitekter, ansvarat för fastigheter på Skellefteå kommun och varit vd på Contractor Bygg.
– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Tyréns. Att få vara en aktiv del i den fantastiska utveckling som sker i Norrland för närvarande känns väldigt spännande och utmanande, säger Pehr Lundström.

Han kommer att utgå från Tyréns kontor i Skellefteå och ansvara för arkitekturverksamheten i norra Sverige.
– Pehr Lundström är projektledare i botten och har en bred erfarenhet av att leda, utveckla och bygga arkitekt- och samhällsbyggnadsverksamhet. Han stortrivs med att arbeta multidisciplinärt och har ett stort hjärta för Norrland. Han kommer bli briljant i Nord och kommer att komplettera oss i divisionsledningen, säger Christer Abrahamsson, divisionschef för Tyréns tjänster inom Arkitektur & Projektledning.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige