Image
Cecilia Granath blir vd för Tyréns Sverige.
Cecilia Granath blir vd för Tyréns Sverige. Bild: Tyréns

Sverigechef Cecilia Granath blir vd i Tyréns Sverige

Bolag Cecilia Granath har utsetts till vd i Tyréns Sverige AB. Hon har arbetat inom Tyréns sedan 2001 i olika linjechefsroller, senast som chef för Tyréns svenska verksamhet och efterträder nu Johan Dozzi som fortsätter som CEO för Tyrénskoncernen.
Publicerad den 15 April 2021

Vid årsskiftet bildade Tyrénskoncernen en ny bolagsstruktur. Det nybildade bolaget Tyréns Group AB är koncernens moderbolag och de olika ländernas verksamheter inordnas i separata dotterbolag. Denna förändring tydliggör koncernens ansvar och resurser i ett separat moderbolag, samtidigt som koncernens tre geografiska marknader får en likartad ledning och styrning. I samband med förändringen har Tyréns AB bytt namn till Tyréns Sverige AB och Cecilia Granath har utsetts till vd i Tyréns Sverige AB.
– Jag är mycket glad för att Cecilia blir Tyréns vd på den svenska marknaden. Cecilia har som Sverigechef och tidigare regionchef visat på ett starkt ledarskap, djup förståelse för affären och våra kunder samt satsningar inom innovation och hållbarhet. Cecilia är rätt person att fortsätta leda och utveckla Tyréns svenska verksamhet framåt, säger CEO Johan Dozzi.
– Tyréns står idag starka på den svenska marknaden inom samhällsbyggnad och jag ser stora möjligheter framåt. Vårt fokus på hållbara samhällen genom innovation, digitalisering, en tydlig hållbarhetsagenda samt en stark företagskultur, gör oss till ett av Sveriges ledande konsultbolag inom samhällsbyggnad. Nu ser jag fram emot att fortsätta denna utvecklingsresa tillsammans med kunder och medarbetare, för att göra skillnad och skapa framtidens samhälle, säger Cecilia Granath.

Tyrenskoncernen består idag av 3 000 medarbetare på tre geografiska marknader; Sverige, UK och Eastern Europe.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt fler fastighetsbolag handlas till premie

Lista Efter rapportfloden kan Fastighetssverige konstatera att allt fler fastighetsbolag nu värderas till en premie på börsen. Här presenteras en uppdaterad lista med de noterade fastighetsbolagens substansvärdering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY