Image

Tyréns rekryterar från Rikshem

Karriär Tyréns anställer Fredrik Mellgren som ny affärschef för Fastighet & Bygg i region Mitt. Han kommer närmast från Rikshem där han arbetade med fastighetsutveckling.
Publicerad den 20 Augusti 2015
Fredrik Mellgren. Bild: Tyréns
Fredrik Mellgren.

Innan dess har Fredrik Mellgren bland annat varit projektledare för bostadsprojekt på Peab i Västerås och delägare i bolaget Ångström & Mellgren. Som delägare var han arbetschef på entreprenadsidan och ansvarig för de egna fastigheterna samt projektutvecklingen.

- Fredrik Mellgren har en bred kompetens och erfarenhet av hela spannet inom Fastighet och Bygg, från exploatering till förvaltning. Med sitt stora nätverk och gedigna erfarenhet är han rätt person att utveckla affärsområdet Fastighet och Bygg i region Mitt, säger regionchef Magnus Holmberg.

Som en del i Tyréns satsning i region Mitt planeras en expandering av det nuvarande kontoret i Västerås. Ett nytt, större kontor med fokus på kompetenser inom Fastighet & Bygg och Mark & Anläggning kommer att etableras under första delen av 2016.

- Då Mälardalsregionen är ett av de hetaste och mest expansiva områdena i Sverige just nu så känns satsningen på ett kontor i Västerås helt rätt. Förhoppningsvis kommer den här satsningen skapa nya arbetstillfällen samt göra Tyréns till en ny samarbetspartner för aktörer i regionen, säger regionchef Magnus Holmberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige