Image

Realisterna blir fler

Karriär Jimmie Hall driver galleri för gatukonst vid sidan av sin konsultverksamhet. När hans Realist Fastighetsutveckling nu gör sin första rekrytering tar bolaget in ytterligare en kille som sysslar med kultur vid sidan av jobbet. - Jag tror att det är utvecklande om man lever i lite olika världar, säger Claudio Gomez.
Publicerad den 29 Februari 2016
Claudio Gomez Bild: Realist Fastighetsutveckling
Claudio Gomez Jimmie Hall. Bild: Nicklas Tollesson
Jimmie Hall.

Claudio Gomez tog sin civilingenjörsexamen från KTH 2009 med inriktning bygg- och fastighetsekonomi. Han arbetade därefter med analys och värdering på Emintenta, JLL och GE Capital Real Estate.

Under år 2014 valde han att ta ett sabbatsår från fastighetsbranschen, och satsa helhjärtat på sin hobby – musiken.

- Det gick bra och jag arbetar fortfarande med flera duktiga producenter som i dag släpper låtar på stora skivbolag. Samtidigt har planen varit att fortsätta i branschen, men kanske med något annat än analys och värdering, berättar Claudio Gomez.

- Jimmie hintade för mig att han hade startat upp ett eget fastighetsutvecklingsbolag när vi stötte på varandra på stan under förra året. Några månader senare träffades vi för att se om vi kunde jobba ihop på något sätt. Jimmie var då i behov av en hungrig uthyrare som kunde stötta honom i hans utvecklingsprojekt i Kista och Alvik.

- Jag tror vi passar bra ihop, inte minst eftersom han också har ett helt annat liv vid sidan av fastigheterna men framför allt för att vi båda har ett djävulusiskt driv. Det passar mig!

Jimmie Hall:
- Jag har stött ihop med Claudio ett flertal gånger under åren och är väldigt glad över att ingen annan i branschen förstod att det är uthyrning Claudio ska hålla på med. Det här kommer att bli riktigt bra!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så kan framtidens städer utformas med hjälp av AI

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Byggsektorn är den minst digitaliserade sektorn i världen och befinner sig i startgroparna för en massiv transformation. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering berättade Spacemakers Gunilla Liedman hur data och AI kan kan förändra vårt sätt att planera, designa och konstruera framtidens städer och anta utmaningar som befolkningstillväxt och ökad urbanisering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY