Image

Jimmie Hall startar nytt bolag

Bolag Jimmie Hall, med erfarenhet från JLL, Nordier och Treal, har startat det egna bolaget Realist Fastighetsutveckling – och fått en drömstart.
Publicerad den 17 September 2015
Jimmie Hall. Bild: Nicklas Tollesson
Jimmie Hall.

Scius Partners, som managerar det gamla Svearealbeståndet på uppdrag av Starwood – har anlitat Realist för att utveckla och hyra ut lediga lokaler i Kista – det handlar om tre stora fastigheter, omfattande 130 000 kvadratmeter, varav 45 000 i olika skeden kommer att bli lediga framöver.

- Sciusuppdraget i Kista är nog det största uppdraget i Sverige som ligger på en enda person, ler Jimmie Hall stolt.

- Jag ser verkligen fram emot att få jobba tätt ihop med Mikael Freudmann på Scius. Vi funkar väldigt bra ihop.

Varför gör du detta med ett nytt företag, Realist Fastighetsutveckling?
- Jag har varit med i två partnerägda bolag de senaste åren och av olika anledningar har det inte fungerat så bra som jag har velat – man går in i det med lust och energi men efter ett tag tycker man inte likadant längre… Jag har gjort det där, nu vill jag göra min egen grej, efter mitt eget huvud.

Jimmie Hall var uthyrare på Jones Lang Lasalle i nio år, till 2009. Sedan var han partner på Nordier i tre år och på Treal i tre år.

I Fastighetssveriges senaste pappersmagasin som du hittar här berättar Jimmie Hall (på sidorna 42-44) om uppdraget och om sitt "andra liv" som kretsar kring - graffiti.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så kan framtidens städer utformas med hjälp av AI

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Byggsektorn är den minst digitaliserade sektorn i världen och befinner sig i startgroparna för en massiv transformation. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering berättade Spacemakers Gunilla Liedman hur data och AI kan kan förändra vårt sätt att planera, designa och konstruera framtidens städer och anta utmaningar som befolkningstillväxt och ökad urbanisering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY