Image

Realist får uthyrningsuppdrag för Alviks Terrass

Bolag Realist Fastighetsutveckling får i uppdrag av JM AB att hyra ut de lediga kontorsytorna i Alviks Terrass.
Publicerad den 3 November 2015
Jimmie Hall. Bild: Nicklas Tollesson
Jimmie Hall.

Den 1 december tillträder JM fastigheten Alviks Terrass (Racketen 10 i Alviks strand) som bolaget har köpt av Profi.

- Jag hade tidigare utvecklings- och uthyrningsuppdraget för Profi och är väldigt glad över att ha fått förtroendet även av JM, säger Jimmie Hall på Realist Fastighetsutveckling.

Alviks Terrass omfattar 26 300 kvadratmeter lokalyta. JM kommer att verka för att en ny detaljplan tas fram i syfte att utveckla 500-600 bostäder inom fastigheten.
I nuläget är cirka 5 000 kvadratmeter lediga i fastigheten.

- Alviks Terrass går nu in i ett nytt och intressant skede. Avtalstiderna kommer maximalt att vara två plus ett år. Det är ett hårt tryck på marknaden så jag är övertygad om att det finns ett stort intresse för att hyra till förmånliga villkor på korttidskontrakt i Alviks Terrass, säger Jimmie Hall.

Realist Fastighetsutveckling startades nu i höst. Bolagets största uppdrag är det gamla Svearealbeståndet som Scius Partners managerar på uppdrag av ägaren Starwood.

- Realist har fått en kanonstart, det är väldigt mycket att göra. Det är snart läge att börja anställa, säger Jimmie Hall.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så kan framtidens städer utformas med hjälp av AI

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Byggsektorn är den minst digitaliserade sektorn i världen och befinner sig i startgroparna för en massiv transformation. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering berättade Spacemakers Gunilla Liedman hur data och AI kan kan förändra vårt sätt att planera, designa och konstruera framtidens städer och anta utmaningar som befolkningstillväxt och ökad urbanisering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY